Δωρεάν προστασία του PC από την Kaspersky Lab

Δωρεάν προστασία του PC από την Kaspersky Lab

Στη δωρεάν διάθεση μιας έκδοσης του προγράμματος προστασίας της για ηλεκτρονικούς υπολογιστές προχωράει η Kaspersky Lab, σύμφωνα με σημείωμα του ιδρυτή και επικεφαλής της εταιρείας, Eugene Kaspersky.

Το KL AV Free προσφέρει προστασία των αρχείων του χρήστη αλλά και των online περιηγήσεών του από κακόβουλη δραστηριότητα, με στόχο (πιθανότατα) να προσελκύσει την προτίμηση του κοινού που χρησιμοποιεί τη δωρεάν έκδοση Windows Defender, που είναι προεγκατεστημένη στα Windows της Microsoft. Η δωρεάν έκδοση δεν θα προσφέρει extra χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε επί πληρωμή λύσεις προστασίας της Kaspersky Lab, όπως γονικός έλεγχος, προστασία πληρωμών κ.α.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα η δωρεάν έκδοση θα είναι διαθέσιμη για τους Έλληνες χρήστες μέσα στον Οκτώβριο, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τον παρακάτω χάρτη.

Ενδεχομένως, η κίνηση της Kaspersky Lab θα πρέπει να συνδεθεί και με την πρόσφατη καταγγελία της εναντίον της Microsoft στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με την οποία η αμερικάνικη εταιρεία «καταχράται τη δεσπόζουσα θέση της για να αποκλείσει ανεξάρτητες εταιρείες κατασκευής λογισμικού προστασίας, ωθώντας τους χρήστες των Windows 10 στη χρήση του δικού της λογισμικού Windows Defender. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί εμπόδια σε άλλους παίκτες για να μπουν στην αγορά».

ANTIVIRUS,KASPERSKY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home