Εμπλουτίζεται η γκάμα των αξεσουάρ της Xiaomi στην Ελλάδα

Deasy @ 12.07.2017
Εμπλουτίζεται η γκάμα των αξεσουάρ της Xiaomi στην Ελλάδα

Με ένα ασύρματο Bluetooth ηχεία και δύο power banks, χωρητικότητας 5.000 και 20.000 mAh εμπλουτίζει τη γκάμα των αξεσουάρ της Xiaomi στην Ελλάδα η InfoQuest.

Το Mi Bluetooth Speaker είναι μικρό και ελαφρύ, με πολύ καλή ποιότητα ήχου και υποστήριξη πολλαπλών τρόπων αναπαραγωγής. Συμβατό με smartphones, tablets, τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές και πολλές ακόμη συσκευές, το ηχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο γραφείο, στο σπίτι αλλά και εν κινήσει. Τέλος, λειτουργεί και ως μεγάφωνο για κλήσεις ομιλίας που δέχεται το κινητό με αυτόματη διακοπή της μουσικής.

Τα power banks των  5.000 και 20.000 mAh απευθύνονται σε διαφορετικές ανάγκες, με το πρώτο να προορίζεται για καθημερινή χρήση και το δεύτερο για τα ταξίδια σας. Το power bank με χωρητικότητα 20.000 mAh είναι αρκετή για τη φόρτιση όλων των συσκευών που μπορεί να χρησιμοποιεί  κάποιος– κινητά, tablets, κάμερες, κλπ, προσαρμόζοντας το επίπεδο ισχύος εξόδου σύμφωνα με τη συσκευή που έχουν συνδεθεί. Πολύ σύντομα αναμένεται η γκάμα των power banks θα συμπληρωθεί και με ένα ακόμα μοντέλο των 10.000 mAh.

Το Mi Bluetooth Speaker είναι διαθέσιμο στην  προτεινόμενη λιανική τιμή των 59,90 ευρώ και τα Mi power banks 5.000mAh και 20.000mAh, αντίστοιχα στις προτεινόμενες λιανικές τιμές των 19,90 και 34,90 ευρώ.

POWER BANKS,ΗΧΕΙΑ,Quest,XIAOMI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home