Η Atari επιβεβαιώνει ότι επιστρέφει

Deasy @ 19.06.2017
Η Atari επιβεβαιώνει ότι επιστρέφει
To Atari 2600. Παρουσιάστηκε το 1982 και εκτιμάται ότι πούλησε 30 εκατομμύρια τεμάχια.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξή του στο Venturebeat.com, ο διευθύνων σύμβουλος της Atari, Fred Chesnais, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία να παρουσιάσει τη δική της παιχνιδονσόλα. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει την εμφάνισή του στο YouTube ένα teaser βίντεο με τίτλο AtariBox, που προετοίμαζε το κοινό για την επιστροφή της εταιρείας, όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι πρόκειται για παραπλανητική και ψεύτικη είδηση. Όμως οι δηλώσεις του Fred Chesnais έρχονται να δείξουν ότι πίσω από τον καπνό υπάρχει και φωτιά τελικά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Atari δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο προϊόν, εκτός από δύο πράγματα: ότι η εταιρεία δεν έχει καταλήξει ακόμα στο σχεδιασμό του νέου προϊόντος αλλά από την άλλη πλευρά αυτό θα βασίζεται σε τεχνολογία υπολογιστών.

Η Atari, από το 2013 και έπειτα, όταν κατέθεσε αίτηση για την προστασία από τους πιστωτές της, βρίσκεται σε διαδικασία ανάκαμψης και μάλιστα επέστρεψε στην κερδοφορία με κύριο όχημα τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα.

ATARI,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΚΟΝΣΟΛΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home