Νέα προϊόντα Polaroid στην ελληνική αγορά

Deasy @ 20.02.2017
Νέα προϊόντα Polaroid στην ελληνική αγορά
H Polaroid POP, η σύγχρονη εκδοχή της instant κάμερας.

Δύο νέα προϊόντα της γνωστής Polaroid αναμένεται σύντομα να διατεθούν στην ελληνική αγορά, μέσω της Westnet Distribution. Πρόκειται για τις νέες Polaroid POP και Polaroid HOOP, οι οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην έκθεση CES 2017 που έγινε τον Ιανουάριο στο Las Vegas.

Η Polaroid POP είναι η σημερινή ποπ εκδοχή της κάμερας άμεσης εκτύπωσης, με την οποία έγινε περισσότερο γνωστό το όνομα της Polaroid. Είναι λοιπόν μια instant κάμερα με μοντέρνο σχεδιασμό που εκτυπώνει στη στιγμή φωτογραφίες στο αυθεντικό –μεγαλύτερο- μέγεθος των 3Χ4’’, σε αυτό δηλαδή που τύπωνε η κλασική μηχανή. Η κάμερα διαθέτει οθόνη αφής 4’’, ανάλυση 20MP και βίντεο στα 1080p/720p, ενώ υποστηρίζεται η σύνδεση μέσω Bluetooth και wi-fi με όλες τις έξυπνες συσκευές.

Η Polaroid HOOP σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στην αγορά των καμερών ασφαλείας μέσω Internet, οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Διαθέτει φιλικό στο χρήστη χειρισμό και μοντέρνο σχεδιασμό και αποτελεί μια αξιόπιστη και προσιτή λύση στην οικιακή ασφάλεια, χωρίς περιττά έξοδα τοποθέτησης,. Η σειρά Polaroid HOOP διαθέτει μοντέλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, νυχτερινή λήψη, τροφοδοσία μέσω ηλεκτρικού ρεύματος ή μπαταρίας, ανάλυση 1080p και πεδίο ορατότητας 140°.

Η Polaroid POP θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά το καλοκαίρι, ενώ η Polaroid Hoop τον Απρίλιο.

POLAROID,POLAROID POP,POLAROID HOOP,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home