Στην Fitbit το Pebble

Deasy @ 07.12.2016
Στην Fitbit το Pebble
Τα πρώτα Pebble ρολόγια που είχαν εμφανιστεί στο Kickstarter.

Η φήμη είχε κορυφωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου και μία εβδομάδα μετά η εξαγορά της Pebble, της εταιρείας που κατασκευάζει το ομώνυμο smartwatch, περνάει επίσημα στα χέρια της Fitbit.

H εξαγορά έρχεται σε μια εποχή, όπου γνωστά ονόματα από το χώρο της τεχνολογίας (όπως η Motorola, η LG και η Huawei) ανέβαλαν τα σχέδια παρουσίασης νέων έξυπνων ρολογιών και λίγες μόλις μέρες μετά τα απογοητευτικά ευρήματα της έρευνας της IDC για τον κλάδο των έξυπνων ρολογιών. Στην επίσημη ανακοίνωση των δύο πλευρών δεν γίνεται αναφορά στο τίμημα, όμως σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του Bloomberg, αυτό δεν ξεπερνά τα 40 εκατ. δολάρια. Επιπλέον, σχεδόν το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Pebble θα συνεχίσει να εργάζεται στη νέα εταιρεία.

Μέσα από τη συγκεκριμένη κίνηση η Fitbit θα αξιοποιήσει το software που έχει αναπτύξει η Pebble, κάτι που μάλλον σημειώνεται και στην επίσημη ανακοίνωση, όπου αναφέρεται ότι «με τη συγκεκριμένη εξαγορά είμαστε σε θέση να επιταχύνουμε την ανάπτυξη της πλατφόρμας και του οικοσυστήματός μας». Το σενάριο να δούμε ξανά ένα νέο έξυπνο ρολόι με το όνομα της Pebble δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. 

FITBIT,PEBBLE,ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home