Η εργαλειοθήκη του... φτωχού

(και προκομένου)

Deasy @ 22.11.2016
Η εργαλειοθήκη του... φτωχού

Από τη μία έχουμε την περίοδο που καταφτάνει και είναι γεμάτη από γιορτές. Από την άλλη οι προϋπολογισμοί είναι κατά τεκμήριο σφιχτοί και αν εκτιμάτε πραγματικά κάποιον για το γεγονός ότι πιάνουν τα χέρια του, σκεφτείτε να του χαρίσετε το kit του Ifixit.

Το Ifixit μπορεί να το γνωρίζεις καθώς είναι ένας δημοφιλής online προορισμός για όσους αναζητούν αναλυτικές (αναλυτικότατες) οδηγίες για να επισκευάσουν κάτι. Αυτοί που ξέρουν δημοσιεύουν τις οδηγίες τους και οι άλλοι ακολουθούν, όμως για να ακολουθήσεις με επιτυχία χρειάζεσαι κάτι πολύ βασικό - εργαλεία. Βλέπεις, δεν είμαστε όλοι Μαγκάιβερ να διορθώνουμε -για παράδειγμα- ελικόπτερα με μόνο εργαλείο ένα κλειδί γραμματοκιβωτίου.

Το κακό είναι πως τα εργαλεία κοστίζουν πολλές φορές τόσο πολύ που αν δεν είσαι μανιακός ερασιτέχνης δεν αξίζει τον κόπο να το αγοράσεις. Ομως οι καλόι άνθρωποι του Ifixit μας (σας, ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας) σκέφτηκαν και έχουν μια μινι εργαλειοθήκη που ανοίγει το 99% των ηλεκτρονικών μας (σας) συσκευών, μόνο με 20 ευρώ. Στις ΗΠΑ κάνει 20 δολάρια, αλλά όπως όλοι ξέρουμε με το που περνάνε τον Ατλαντικό τα προϊόντα κρατάνε μεν τον... δολαριακό αριθμό αλλά το νόμισμα γίνεται ευρώ. Τα περί ισοτιμιών πάνε περίπατο.

Όχι πως τα 20 ευρώ είναι απαγορευτικό ποσό. Εχει και μαγνητική επιφάνεια για να μην ψάχνετε τις βίδες και βιδούλες που θα βγάζετε. Παραδεχτείτε το, είναι ωραία ιδέα, που μπορεί να γίνει δική σας ξεκινώντας από εδώ.

SERVICE,ΕΡΓΑΛΕΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home