Σε 200 χώρες το τηλεοπτικό περιεχόμενο της Amazon

Deasy @ 16.11.2016
Σε 200 χώρες το τηλεοπτικό περιεχόμενο της Amazon

Ένα teaser video που δημοσίευσε η Amazon για το λανσάρισμα του νέου τηλεοπτικού show The Grand Tour με πρωταγωνιστές το γνωστό τρίο (Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May) από τη δημοφιλή εκπομπή του BBC, Top Gear έρχεται να αφήσει την αίσθηση ότι η αμερικάνικη εταιρεία θα προχωρήσει στην παγκόσμια εξάπλωση της τηλεοπτικής της υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του video οι τρεις πρωταγωνιστές διαβάζουν ένα υποτιθέμενο γράμμα από την εταιρεία στο οποίο αναφέρεται ότι η  εκπομπή από το Δεκέμβριο θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 200 χώρες και όχι μόνο στις τέσσερις (ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Ιαπωνία) στις οποίες είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής η τηλεοπτική υπηρεσία Amazon Prime (αφήνουμε στην άκρη την υπερβολή της εταιρείας καθώς το σύνολο των χωρών σε όλο τον κόσμο είναι 196).

 

Στο video δεν διευκρινίζεται με ποιον τρόπο θα γίνει η παγκόσμια διάθεση της εκπομπής, ωστόσο η λογική λέει ότι αυτό θα γίνει μέσω της εξάπλωσης της τηλεοπτικής της πλατφόρμας σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι σε μια αντίστοιχη πολύ μεγάλη κίνηση προχώρησε και στις αρχές του έτους το Netflix, το οποίο σε ένα βράδυ προχώρησε στη διάθεση του περιεχομένου του σε επιπλέον 130 χώρες.

Στην σχετική με το show The Grand Tour σελίδα της Amazon γίνεται επίσης αναφορά στο παγκόσμιο λανσάρισμα, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Η Amazon προτρέπει τους επισκέπτες της συγκεκριμένης σελίδας να γραφτούν για να λάβουν ενημέρωση στο μέλλον.

Για την ιστορία, το The Grand Tour κάνει ντεμπούτο στην τηλεοπτική υπηρεσία της Amazon στις 18 Νοεμβρίου.

AMAZON INSTANT VIDEO,AMAZON PRIME,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,AMAZON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home