Ανακοινώθηκε το Apple Watch Series 2

Deasy @ 07.09.2016
Ανακοινώθηκε το Apple Watch Series 2

Το iPhone 7 ήταν το κυρίως πιάτο της Apple σήμερα, όμως το μενού περιελάμβανε και το νέο Apple Watch. Μια συσκευή που δεν αλλάζει δραματικά σε επίπεδο σχεδιασμού, αλλάζει όμως σημαντικά σε επίπεδο προσανατολισμού. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Apple πλέον μοιάζει να βάζει σε δεύτερο πλάνο (επικοινωνιακά τουλάχιστον) τις συνήθεις εφαρμογές των χρηστών, φέρνοντας κατά κύριο λόγο σε πρώτο τις εφαρμογές Υγείας και Fitness που προσφέρει, τις οποίες και εμπλουτίζει, με τη δυνατότητα μετρήσεων και για το κολύμπι. Τουλάχιστον έτσι εξηγούμε εμείς το γεγονός ότι στο πρώτο Apple Watch οι άνθρωποι της εταιρείας ήταν αναλυτικότατοι σε όλη τη γκάμα λειτουργιών που προσέφερε, ενώ σήμερα ήταν πολύ σύντομοι στις αναφορές τους. 

Όπως σωστά καταλάβατε το νέο Apple Watch Series 2 είναι αδιάβροχο σε βάθη έως και 50 μέτρα, διαθέτοντας επιπλέον πιο γρήγορο chip, πιο φωτεινή οθόνη για τη χρήση σε εξωτερικούς χώρους, GPS, ενώ θα κυκλοφορήσει και ειδική, σπορτίβ έκδοσή του σε συνεργασία με τη Nike (Nike+).

Το Apple Watch Series 2 θα κοστίζει 369 δολάρια, ενώ στην αγορά θα παραμείνει και το πρώτο Apple Watch (Series 1 θα ονομάζεται στο εξής) η τιμή του οποίου διαμορφώνεται στα 269 ευρώ. Στην Ελλάδα θα το δούμε μαζί με το iPhone 7 και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ειδική μνεία αξίζει να κάνουμε και στην ανακοίνωση ότι το Pokemon Go θα εμφανιστεί σύντομα και στις οθόνες των ρολογιών της Apple, με τους ανθρώπους της εταιρείας που το δημιούργησε να είναι παρόντες στην εκδήλωση της αμερικάνικης εταιρείας.

APPLE WATCH,APPLE WATCH SERIES 2,SMART WATCH,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home