Συνεργασία Public-Leica

Ξεκίνημα με τις Leica V- LUX 114 και Leica X-U. Σύντομα και η Leica D-LUX.

Deasy @ 18.07.2016
Συνεργασία Public-Leica
H αδιάβροχη Leica X-U

Με τη διάθεση δύο μοντέλων της ιστορικής φίρμας φωτογραφικών μηχανών Leica ξεκινάει η συνεργασία των καταστημάτων Public με τη γερμανική εταιρεία.

Ειδικότερα, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στα καταστήματα της αλυσίδας τα μοντέλα Leica V- LUX 114 και την αδιάβροχη Leica X-U.

Η compact camera Leica V-LUX 114 συνδυάζει 20 Megapixel ανάλυση, 16x zoom και UHD 4K Video ενώ, είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία Optical Image Stabilizer η οποία αντισταθμίζει τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής για ακριβείς λήψεις. Επιπλέον, χάρη στην πλευρική λαβή zoom μπορείς να απολαμβάνεις επιπλέον σταθερότητα, ενώ μπορείς να μεταβείς από τη λειτουργία φωτογράφισης στη λειτουργία βιντεοσκόπησης με το άγγιγμα ενός μόνο κουμπιού.

Από την άλλη, η Leica X-U διαθέτει 16 Megapixel ανάλυση, και APS-C CMOS αισθητήρα, είναι αδιάβροχη μέχρι και σε βάθος 15 μέτρων (για 1 ώρα) και έχει αντοχή στην σκόνη και στις πτώσεις (από ύψος 1,22 μέτρα).

Στα Public θα είναι σύντομα διαθέσιμη και η Leica D-LUX, μια μοντέρνα compact ψηφιακή κάμερα με εξαιρετικά υλικά κατασκευής και χαρακτηριστικά που εγγυόνται υψηλή απόδοση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,PUBLIC,LEICA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home