Η Polaroid Snap+ στην ελληνική αγορά από τη Westnet

Καθώς και πλήθος προϊόντων Polaroid.

Deasy @ 27.01.2016
Η Polaroid Snap+ στην ελληνική αγορά από τη Westnet

Ζούμε σε μια περίοδο στην οποία vintage προϊόντα, όπως τα πικάπ, επανέρχονται στη μόδα. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από λίγες ημέρες η Kodak ανακοίνωσε ότι αναβιώνει το θρυλικό της προϊόν Super 8, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις γνωστές φωτογραφικές μηχανές, άμεσης εκτύπωσης, Polaroid.  

Τα προϊόντα της τελευταίας θα είναι πλέον διαθέσιμα και στην Ελλάδα, καθώς η Westnet ανακοίνωσε  ότι από τον Απρίλιο ξεκινάει στη χώρα μας η κυκλοφορία των Polaroid Zip, Polaroid Cube και Cube+. Τα δύο τελευταία είναι οι Lifestyle Action βιντεοκάμερες της εταιρείας, ενώ το Polaroid Zip είναι ο φορητός εκτυπωτής με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth ή NFC.

Polaroid Zip και Polaroid Cube

Η Polaroid Cube, με 6 MP ανάλυση, διαθέτει μπαταρία ενσωματωμένη με διάρκεια λειτουργίας 90 λεπτών και δυνατότητα εγγραφής video HD 1080p, ενώ η Polaroid Cube+, με 8 MP ανάλυση και δυνατότητα εγγραφής video HD 1440p, διαθέτει WiFi και, μέσω δωρεάν εφαρμογής, δίνει την ευκαιρία στο χρήστη να απολαμβάνει τις φωτογραφίες και τα video του από όποια συσκευή επιθυμεί.

Αργότερα μέσα στη χρονιά, το Σεπτέμβριο, τη γκάμα των προϊόντων της Polaroid θα συμπληρώσει και η νέα πρόταση φωτογραφικής μηχανής άμεσης εκτύπωσης, Polaroid Snap+. Το νέο μοντέλο, παρά την ρετρό εμφάνισή του, διαθέτει πλήθος σύγχρονων λειτουργιών. Ειδικότερα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν αυτόματα έγχρωμες εκτυπώσεις σε μέγεθος 2x3”, ενώ παράλληλα μπορούν να προσθέσουν σε ουρά εκτύπωσης ακόμα και δέκα αγαπημένες φωτογραφίες, ανά πάσα στιγμή, έχοντας ταυτόχρονα δυνατότητα λήψης νέων φωτογραφιών.

Επιπλεόν, η Polaroid Snap+ διαθέτει δυνατότητες απομακρυσμένης συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth στην ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή εκτύπωσης, η συσκευή μπορεί να συνδέεται και να εκτυπώνει φωτογραφίες και από άλλες συσκευές, όπως smartphone και tablet. Ταυτόχρονα, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους μία σειρά δημιουργικών φίλτρων, ψηφιακών αυτοκόλλητων, εφέ και στοιχείων ελέγχου για να επεξεργαστούν και να βελτιώσουν το τελικό αποτέλεσμα της εκτύπωσή τους. Η Polaroid Snap+ διαθέτει οθόνη αφής LCD 3,5 ιντσών, αισθητήρα CMOS 13 megapixel που προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια εικόνας, καθώς και τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 1080p full HD. Ακόμα και selfie προσφέρει χάρη στον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη και στον πτυσσόμενο καθρέφτη, καθώς και 3 χρωματικές λειτουργίες (ασπρόμαυρο, έγχρωμο και vintage σέπια), όπως και την επιλογή εκτύπωσης με ή χωρίς το Polaroid Classic Border Logo.

POLAROID,Westnet,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home