Ο Jeremy Clarkson διαφημίζει το Amazon Fire TV

Deasy @ 02.11.2015
Ο Jeremy Clarkson διαφημίζει το Amazon Fire TV

Τον προηγούμενο Ιούλιο το γνωστό τρίο της τηλεοπτικής σειράς του BBC για το αυτοκίνητο Top Gear υπέγραψε μία τριετή συνεργασία με την Amazon για την δημιουργία ενός αντίστοιχου τηλεοπτικού show από την συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία Amazon Prime.

O πιο γνωστός της τριάδας ο Jeremy Clarkson εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες και σε διαφημιστικό σποτάκι για την προώθηση του Amazon Fire TV, της συσκευής που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε πλήθος τηλεοπτικών υπηρεσιών. Με το γνωστό ύφος ο γνωστός βρετανός παρουσιαστής παρουσιάζει τις δυνατότητες του προϊόντος, όμως δύο σημεία του σποτ είναι αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις.Το πρώτο όταν ο Jeremy Clarkson πλοηγούμενος στο μενού του Fire TV πέφτει πάνω στο λογότυπο του BBC iPlayer και το αφήνει ασχολίαστο και στο κλείσιμο της διαφήμισης όταν προαναγγέλεται το τηλεοπτικό show που ετοιμάζει ο ίδιος μαζί με τους Richard Hammond και James May.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το συμβόλαιο για την 3ετή συνεργασία με την Amazon αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια για 36 επεισόδια, ενώ ο Jeremy Clarkson θα λάβει μια αμοιβή της τάξης των 46 εκατομμυρίων δολαρίων με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης συνεργασίας. Αν ισχύουν τα παραπάνω νούμερα, το κόστος του κάθε επεισοδίου αγγίζει περίπου τα 7 εκατομμύρια δολάρια, όταν το αντίστοιχο κόστος για το Top Gear στο BBC έφθανε μόλις το 1,5 εκατομμύριο.

Ακουλουθεί η διαφήμιση με τον Jeremy Clarkson

 

AMAZON PRIME,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,AMAZON FIRE TV,AMAZON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home