Η πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα που λειτουργεί χωρίς μετρητά

Αποκλειστικά μέσω καρτών οι συναλλαγές στην ακαδημία Tennis Square.

Η πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα που λειτουργεί χωρίς μετρητά

Μια νέα πρότυπη ακαδημία τένις λειτουργεί εδώ και περίπου δύο μήνες στο Μαρούσι. Όμως εκτός του πολύ σύγχρονου χώρου με τα τέσσερα γήπεδα τένις διεθνών προδιαγραφών, η Tennis Square ξεχωρίζει και για έναν ακόμα λόγο, καθώς είναι η πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα που λειτουργεί χωρίς μετρητά. Όλες οι συναλλαγές γίνονται γρήγορα και εύκολα, απλά και μόνο με τη χρήση καρτών. Είτε πρόκειται για την ανανέωση μιας συνδρομής ή την πληρωμή ενός μαθήματος είτε για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού ή ακόμα και για ένα χυμό από το καφέ που λειτουργεί στο χώρο, όλες οι συναλλαγές στην Tennis Square πραγματοποιούνται με τη χρήση σταθερών ή mobile POS τερματικών.

Η απόφαση αυτή των δύο νέων επιχειρηματιών και προπονητών της ακαδημίας, Αποστόλη Τριάντη και Δημήτρη Φιλίππου είναι εντελώς συνειδητή, όπως ανέφεραν χθες σε σχετική συνέντευξη Τύπου και τους προσφέρει πολλά οφέλη. Οι συναλλαγές γίνονται γρήγορα, γίνονται με ασφάλεια και διαφάνεια και βέβαια δεν χρειάζεται στο τέλος κάθε μέρας οι δύο επιχειρηματίες να δαπανήσουν επιπλέον χρόνο για να κλείσουν ταμείο. Θετικά ανταποκρίνονται -μετά την πρώτη έκπληξη- και οι υπάλληλοι αλλά και τα μέλη της ακαδημίας στην αποκλειστική χρήση καρτών, όπως δήλωσαν οι κκ Τριάντης και Φιλίππου.

Την ακαδημία Tennis Square υποστηρίζει η MasterCard (συναλλαγές στους χώρους της ακαδημίας γίνονται βεβαίως και με κάρτες Visa) εντάσσοντάς την στο πρόγραμμα «Cashless Pioneers» και παρέχοντάς της τα εφόδια ώστε να αναπτύξει περαιτέρω τη λειτουργία της, αξιοποιώντας τις δεξιότητες, την τεχνολογία και το διεθνές δίκτυο συνεργατών της MasterCard. Μάλιστα, η ακαδημία θα χρησιμοποιηθεί και ως χώρος για την πιλοτική εφαρμογή νέων υπηρεσιών και λύσεων της MasterCard.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home