Ο Τομ Κρουζ στο Διάστημα

Mission: (Im)possible?

Deasy @ 07.05.2020
Ο Τομ Κρουζ στο Διάστημα

Δεν ξέρουμε αν φταίει η κλεισούρα που χτυπάει στο κεφάλι ή η μόνιμη ανάγκη για να παραμένουν οι διασημότητες στον αφρό της δημοσιότητας, αλλά η ιδέα κινηματογραφικών γυρισμάτων εκτός Γης είναι οπωσδήποτε ενδιαφέρουσα. Σε τελική ανάλυση, αν πρόκειται κάποια στιγμή να ζήσουμε στον Άρη πρέπει να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιούμε εκτός Γης περιοχές για δραστηριότητες ψυχαγωγίας. Τι θα έλεγες για μια Ντισνεϊλαντ στη Σελήνη για παράδειγμα;

Η ΝΑΣΑ και ο Τομ Κρουζ έχουν κάνει συζητήσεις για γυρίσματα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και αυτό δεν είναι κάποια κουτσομοπολίστικη πληροφορία που κυκλοφόρησε σε αμερικανικά μέσα τρίτης διαλογής αλλά ανακοίνωση του διευθυντή της διαστημικής υπηρεσίας, του Τζιμ Μπριντενστάιν.

Κρίνοντας δε από το ύφος του tweet  του, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά. «Η ΝΑΣΑ είναι ενθουσιασμένη να εργαστεί με τον Τομ Κρουζ για μια ταινία στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Χρειαζόμαστε τα δημοφιλή μέσα για να δώσουμε έμπνευση στη νέα γενιά μηχανικών και επιστημόνων που θα κάνουν πραγματικότητα τα φιλόδοξα σχέδια της ΝΑΣΑ» έγραψε ο Μπριντενστάιν.

Τα σχετικά ρεπορτάζ λένε πως στο εγχείρημα εμπλέκεται και η SpaceX, προφανώς διότι κάπως θα πρέπει να πάνε ο Κρουζ και οι συντελεστές του συνεργείου στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε για το ποιο στούντιο θα αναλάβει τα γυρίσματα ούτε για την υπόθεση. Θα είναι κάποιο σίκουελ στη σειρά των Mission: Impossible κάτι που θα συνδέεται ίσως με το Top Gun ή ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Τομ Κρουζ; Και ένα ακόμα ερώτημα που προκύπτει... Αν και εφόσον προχωρήσει η ιδέα θα κάνει ο ίδιος ο Τομ Κρουζ τις σκηνές στο διάστημα, όπως συνηθίζει να εκτελεί αρκετές από τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες που πρωταγωνιστεί (χωρίς κασκαντέρ) ή τα 60 χρόνια που έχει φθάσει δεν συγχωρούν τέτοιους ακροβατισμούς; Υπομονή, σε λίγους μήνες θα ξέρουμε.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ,NASA,ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home