Η χαρά του να δουλεύεις σε Mac

Η χαρά του να δουλεύεις σε Mac

Εσύ που δουλεύεις σε Windows και ακούς την γκρίνια του προϊσταμένου σου ή των συνεργατών σου για το ότι δεν έχεις κέφι ή για το ότι η δουλειά σου δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, έχεις από σήμερα ένα ατράνταχτο επιχείρημα υπέρ σου.

Όχι δεν φταίει ο καιρός. Δεν φταίει το κακό σου ριζικό που δεν γεννήθηκες πλούσιος. Δεν φταίει ο ανάδρομος Ερμής ή ο Ουρανός που ήταν στον Ποσειδώνα. Δεν φταίει κανείς παρά μόνο εκείνοι που επέλεξαν να σε βάλουν να δουλέψεις σε Windows μηχανή.

Διότι η ΙΒΜ το μελέτησε, το έψαξε από εδώ, το κοίταξε από εκεί και κατέληξε στο συμπέρασμα που 40 χρόνια πίσω και να ήθελε να το πει δεν θα το έλεγε: ΄Οσοι δουλεύουν σε Apple μηχανές είναι 22% πιο πιθανό να έχουν επιδόσεις άνω του αναμενομένου και να φέρουν κατά 16% αυξημένα έσοδα πάλι έναντι των αρχικών προβλέψεων.

Η εταιρεία έχει σήμερα 290.000 συσκευές της Apple σε λειτουργία οπότε ξέρει κάτι περισσότερο από ό,τι ίσως θα περίμενε κανείς. Η ΙΒΜ έχει επίσης διαπιστώσει πως οι χρήστες Mac κάνουν λιγότερες κλήσεις στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και είναι συνολικά περισσότερο ευχαριστημένοι έναντι των συναδέλφων τους που είναι σε υπολογιστές με άλλα λειτουργικά συστήματα, δηλαδή βασικά με Windows.

Άρα αγαπημένη αναγνώστρια και αγαπημένε αναγνώστη, αν σε έχουν ζαλίσει για την απόδοση τους πες τους πως αν θέλουν κάτι περισσότερο από εσένα να σου πάρουν ένα Mac. Ορίστε, το λέει και η έρευνα.

APPLE,IBM,APPLE,IBM,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home