Snapchat: φωτογραφίες σε φίλους που αυτοκαταστρέφονται

Ένα app για προκλητικές φωτογραφίες που αυτοκαταστρέφονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Deasy @ 28.12.2012
Snapchat: φωτογραφίες σε φίλους που αυτοκαταστρέφονται

Το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον των χρηστών έχει κεντρίσει ένα app που τους επιτρέπει να πειράξουν τους φίλους τους με φωτογραφίες που αυτοκαταστρέφονται σε μερικά δευτερόλεπτα. Είναι μάλιστα τέτοιο το ενδιαφέρον για το Snapchat που η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει σταθεροποιηθεί στην τρίτη θέση (βάσει δημοτικότητας) στο iTunes, ενώ (ακόμα πιο ενδεικτικό του ενδιαφέροντος) το Facebook παρουσίασε πριν από λίγες μέρες μία αντιγραφή της στo κατάστημα εφαρμογών της Apple.

Πως λειτουργεί το Snapchat; Εγγραφέσαι όπως σε κάθε άλλη εφαρμογή, με email, username και password, βρίσκεις φίλους (ή προσκαλείς) από τον τηλεφωνικό κατάλογο, το Twitter και το Facebook ή βέβαια με το user name τους στην εφαρμογή, εφόσον το γνωρίζεις.

Τραβάς μια φωτογραφία, επιλέγεις για πόσα δευτερόλεπτα θες να εμφανιστεί στην οθόνη του φίλου σου (από 1 έως 10) και τη στέλνεις. Στο κινητό του φίλου σου έρχεται η ειδοποίηση ότι έχει μία νέα φωτογραφία από το Snapchat και εφόσον επιλέξει να τη δει η εμφάνισή της διαρκεί όσο έχεις ορίσει εσύ. Μετά χάνεται....

Το Snapchat είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο νεανικό κοινό που έχουν βρει ένα νέο τρόπο να πειράζουν ο ένας τον άλλο, στέλνοντας προκλητικές φωτογραφίες. Για παράδειγμα, γυμνές φωτογραφίες, τις οποίες δεν θα ήθελαν να τις κρατήσουν οι φίλοι στο κινητό τους για... "προσωπική" χρήση.

Ακριβή νούμερα για τη δημοτικότητα της εφαρμογής δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως το γεγονός ότι το Facebook ασχολήθηκε για να βγάλει κάποιο αντίγραφό του δείχνει ότι το Snapchat μεγαλώνει συνεχώς. Όσον αφορά την πορεία του κλώνου του από το Facebook, με το «πρωτότυπο» όνομα Poke, τα σημάδια δεν είναι καλά αφού έχει πέσει στη θέση νούμερο 50 του iTunes.

MOBILE APPLICATION,SNAPCHAT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home