To Facebook αναβαθμίζει το Messenger

Deasy @ 26.03.2015
To Facebook αναβαθμίζει το Messenger

Είναι η εποχή που όλα τα μάτια στρέφονται στο F8.

Δεν εννοούμε βέβαια το σχετικό πλήκτρο το οποίο ούτως ή άλλως σπανίως χρησιμοποιείται, αλλά το ετήσιο συνέδριο του Facebook όπου παρουσιάζονται τα νέα "καλούδια" του κοινωνικού δικτύου.

Αυτό που μάλλον ξεχωρίζει για το ευρύ κοινό φέτος είναι η μετεξέλιξη του Messenger σε μία πλατφόρμα που θα είναι ανοικτή σε παραγωγούς περιεχομένου και που -υποτίθεται πως- θα αναβαθμίσει τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ χρηστών αλλά και μεταξύ επιχειρήσεων και χρηστών (αν για κάθε μεγαλοστομία που έχουμε ακούσει στον χώρο της τεχνολογίας παίρναμε ένα ευρωλεπτό τώρα μπορεί να είχαμε αγοράσει το Facebook).

Εξηγούμαστε: Όπως ίσως ξέρεις για το Messenger το Facebook διαθέτει μια έξτρα εφαρμογή για τις διάφορες πλατφόρμες κινητών τηλεφώνων, αν θες να επικοινωνήσεις με κάποιον φίλο σου μέσω του κοινωνικού δικτύου. Πάνω στην εφαρμογή αυτή το Facebook στήνει μια επιπλέον πλατφόρμα, ένα πρόσθετο επίπεδο, όπου θα μπορείς να βλέπεις περιεχόμενο από διάφορους παραγωγούς (το αθλητικό δίκτυο ESPN για παράδειγμα) ή να δημιουργείς περιεχόμενο (animated GIF πάλι για παράδειγμα) και να το μοιράζεσαι στην επικοινωνία με τους φίλους (και "φίλους"). Ενα καλούδι ακόμα που ανακοινώθηκε στο F8 λέει πως οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές στο Messenger ώστε να διευκολύνεται η επικοινωνία με νυν ή μελλοντικούς πελάτες τους. Τα υπόλοιπα, σύντομα σε μια οθόνη κοντά σας...

FACEBOOK MESSENGER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home