Νέο Sony Xperia Z3+

Deasy @ 27.05.2015
Νέο Sony Xperia Z3+

Μια premium προσθήκη στη ναυαρχίδα των Xperia Z3 smartphones παρουσίασε η Sony. O λόγος για το Xperia Ζ3+, που έρχεται να προσφέρει ανανεωμένο σχεδιασμό και αναβαθμισμένες επιδόσεις.  

Ειδικότερα, το νέο smartphone είναι λίγο πιο λεπτό, με πάχος 6,9 χιλιοστά και λίγο πιο ελαφρύ (144 γραμμάρια) ενώ η αναβάθμιση της αδιαβροχοποίησής του είναι τέτοια που η θύρα micro USB δεν είναι καλυμμένη με το καπάκι, όπως στο προηγούμενο μοντέλο.

Η κύρια κάμερα 20,7 megapixels ενισχύθηκε με τον αισθητήρα Exmor RS για κινητά, από τη μηχανή επεξεργασίας BIONZ για κινητά αλλά και από τον 25mm ευρυγώνιο φακό G lens. Ταυτόχρονα, αναβαθμισμένες είναι και κάποιες επιμέρους λειτουργίες, όπως η Superior Auto που βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις προσφέροντας σας την καλύτερη δυνατή εικόνα, ενώ προστέθηκε και η λειτουργία Gourmet, που βελτιώνει το αποτέλεσμα κατά τη φωτογράφηση του φαγητού. Καινούργια είναι και η εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5 megapixels με αισθητήρα Exmor R™ για κινητά και επίσης ευρυγώνιο φακό 25mm.

Το Xperia Z3+ έρχεται με ενσωματωμένο έναν εξαιρετικά γρήγορο οκταπύρηνο 64-bit  επεξεργαστή  Snapdragon 810, υποστήριξη 4G δικτύου (LTE Cat 6 έως και 300Μbps), αυτονομία μπαταρίας διάρκειας 2 ημερών (σύμφωνα με τη Sony) και λειτουργία γρήγορης φόρτισης, καθώς σε σε μόλις 45 λεπτά προσφέρει αυτονομία μίας ημέρας.

Το Xperia Z3+ διαθέτει φωτεινή Full HD 5.2” οθόνη, τεχνολογία High-Res Audio για καλύτερη ποιότητα ήχου και ψηφιακή εξάλειψη του θορύβου και συνδέεται με τα ακουστικά MDR-NC31EM, μειώνοντας τους θορύβους μέχρι και 98%.

Η διάθεση του  Xperia Z3+ θα ξεκινήσει παγκοσμίως τον Ιούνιο 2015 τόσο στην έκδοση Sinlge SIM όσο και σε Dual SIM.

SONY XPERIA Z3 PLUS,SMARTPHONES,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home