5,5 εκατομμύρια για το Ello

Deasy @ 23.10.2014
5,5 εκατομμύρια για το Ello

Ένα μήνα μετά την ξαφνική σκόνη που σήκωσε σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και social media, το Ello, το νέο κοινωνικό δίκτυο σήκωσε την πρώτη μεγάλη επένδυση. Την είδηση μετέδωσε το Recode, το οποίο κάνει λόγο ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε φθάνει τα 5,5 εκατομμύρια δολάρια και θα χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο για την βελτίωση των υποδομών του Ello, η οποία κρίνεται απαραίτητη κρίνοντας από την πολύ γρήγορη ανάπτυξή του.

 Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του Ello, Paul Budnitz, στο νέο κοινωνικό δίκτυο έχουν εγγραφεί ήδη περισσότεροι από 1 εκατομμύριο χρήστες, ενώ τριπλάσιοι είναι περίπου εκείνοι που περιμένουν στη σειρά για να πάρουν την… πρόσκληση εισόδου. Σχολιάζοντας το ενδιαφέρον του κοινού ο ίδιος πρόσθεσε ότι υπήρχαν στιγμές που ο ρυθμός αιτήσεων για εγγραφή στο Ello έφθαναν ακόμα και τις 50.000 την ώρα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποί του να αποφασίσουν να παγώσουν τις νέες εγγραφές για να προστατεύσουν το δίκτυο από την κατάρρευση, λόγω της αυξημένης κίνησης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ello κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών τον προηγούμενο μήνα, καθώς υποστήριζε ότι αποτελεί ένα «νέων ηθών» social media, χωρίς διαφημίσεις, όπου ο χρήστης δεν είναι το προϊόν. Επιπρόσθετα, στην ερώτηση από που θα προέλθουν οι πόροι για να επιβιώνει, οι άνθρωποί του απαντούσαν ότι κάποιες από τις δυνατότητες που θα παρέχονταν στο χρήστη θα ήταν επί πληρωμή.

Πάντως, η επένδυση από τα funds αναζοπύρωσε τις ανησυχίες ότι αργά ή γρήγορα το Ello θα αναγκαστεί να υιοθετήσει τις διαφημίσεις, καθώς τέτοιου τύπου κινήσεις έχουν ως στόχο συνήθως το κέρδος. Ωστόσο, ο Paul Budnitz τόνισε ότι το σύνολο των επενδυτών υπέγραψαν σχετική δεσμευτική (με τις διακυρήξεις του Ello) επιστολή.   

ELLO,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home