Ξεκίνησε η διάθεση του Nexus 5

Διαθέσιμο είναι από σήμερα και στην Ελλάδα το νέο smartphone LG Nexus 5, αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Wind, αλλά και της αλυσίδας Public, λόγω της στρατηγικής συνεργασίας που έχουν συνάψει οι δύο τελευταίες.

Η τιμή διάθεσης του τηλεφώνου, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο κείμενο, είναι άκρως ανταγωνιστική, καθώς το LG Nexus 5 θα κοστίζει 399 ευρώ στην έκδοση των 16GB.

Το καινούργιο smartphone είναι το δεύτερο στη σειρά τηλέφωνο που δημιουργούν από κοινού η LG με την Google, μετά το Nexus 4, το οποίο επίσης κυκλοφόρησε το ίδιο χρονικό διάστημα πέρυσι αποκλειστικά από τη Wind.

Το LG Nexus 5 διαθέτει, μεταξύ άλλων, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon στα 2,3GHz, οθόνη 5 ιντσών (4,95), υποστήριξη 4G και κύρια κάμερα ανάλυσης 8 megapixels. Βεβαίως, φοράει την καινούργια έκδοση λειτουργικού Android 4,4 Kitkat, ενώ όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε άλλη Nexus συσκευή, θα δέχεται πρώτα από οποιαδήποτε άλλα μοντέλα, τις επόμενες αναβαθμίσεις του λειτουργικού.

Στην ελληνική αγορά θα κυκλοφορήσει σε πρώτη φάση μόνο η έκδοση των 16GB, ενώ τα στελέχη του ελληνικού γραφείου της LG δεν αποκλείουν αργότερα μέσα στη χρονιά να καταφέρουν να φέρουν και την έκδοση των 32GB.

LG NEXUS 5,SMARTPHONES,ANDROID,LG ELECTRONICS,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home