Συνέδριο για developers από την Ford

Στα πρότυπα των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας

Deasy @ 07.01.2014
Συνέδριο για developers από την Ford

Ακολουθώντας τα χνάρια των μεγάλων του κλάδου της τεχνολογίας (Apple, Microsoft, Google ή Samsung κ.α.) η Ford ανακοίνωσε ότι προχωράει στην υλοποίηση του πρώτου δικού της συνεδρίου για developers εφαρμογών, με στόχο να έρθει πιο κοντά (και βέβαια να παρέχει τα απαραίτητα κίνητρα) με την κοινότητα που μπορεί να αναπτύξει και να υλοποιήσει εφαρμογές για το multimedia σύστημα Ford Sync, που ήδη συναντάμε σε πολλά από τα μοντέλα της εταιρείας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο, στο Dearborn του Μίτσιγκαν, πολιτείας στην οποία βρίσκεται και η έδρα της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η κίνηση της Ford είναι ενδεικτική της σημασία που δίνει πλέον ο κλάδος του αυτοκινήτου στο οικοσύστημα των εφαρμογών και στην αξία που μπορούν να προσφέρουν κατά τη διάρκεια οδήγησης στους επιβάτες. Ταυτόχρονα, αναδεικνύει και την πρωτοπορία της σε αυτές τις εξελίξεις, καθώς αποτελεί ένα από τα πρώτα ονόματα του κλάδου, που εστίασαν συντονισμένα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πριν από το συνέδριο, οι developers θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία Sync και το σχετικό software, καθώς και να κερδίσουν κατ’ ιδίαν υποστήριξη από τους μηχανικούς της Ford, μέσα από σχετικό διαγωνισμό, ο οποίος ξεκινάει από αύριο 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει ένα μήνα. Ο διαγωνισμός βρίσκεται online εδώ.

FORD SYNC,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,FORD,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home