Συνάντηση Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Microsoft Κεντροανατολικής Ευρώπης κ. Don Grantham

Deasy @ 27.11.2013
Συνάντηση Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Microsoft Κεντροανατολικής Ευρώπης κ. Don Grantham

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με υψηλόβαθμα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών. Σειρά είχε ο Πρόεδρος της Microsoft Κεντροανατολικής Ευρώπης κ. Don Grantham, ο οποίος επιβεβαίωσε  τη δέσμευση της εταιρείας να συνεχίζει να στηρίζει την τοπική οικονομία και κοινωνία, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια ανάκαμψης της Ελλάδας από την κρίση.

Επιπλέον, δεσμεύτηκε να παρέχει τα απαραίτητα εφόδια που θα ενισχύσουν την κατάρτιση των ανέργων σε νέες τεχνολογίες που θα λειτουργήσουν θετικά για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα, μέσα από το πρόγραμμα e-skills θα παρέχονται 400 και πλέον μαθήματα Πληροφορικής και Επιχειρηματικότητας, ενώ προβλέπεται να εκπαιδευθούν περίπου 500.000 άνεργοι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Aναφορά έγινε στην έναρξη λειτουργίας του contact center στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Teleperfomance Ελλάς, το οποίο παρέχει πολλαπλή υποστήριξη σε πελάτες της Microsoft, τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά, με 350 θέσεις εργασίας στην παρούσα φάση, οι οποίες θα φθάσουν τις 550 σε πλήρη ανάπτυξη.

Οι δύο αυτές νέες ενέργειες της Microsoft έρχονται σε συνέχεια προηγούμενων πρωτοβουλιών για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία που τελούνται μέσα από το Κέντρο Καινοτομίας της εταιρείας, το οποίο στηρίζει πάνω από 200 start ups και περισσότερους από 2000 νέους επιστήμονες, με νέες τεχνολογίες και συμβουλές επιχειρηματικότητας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,STARTUPS,ΕΛΛΑΔΑ,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home