Μεγαλώνει η Airfasttickets

Deasy @ 17.09.2013
Μεγαλώνει η Airfasttickets

Συνεχή είναι τα σημάδια της ανάπτυξης της Airfasttickets τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είτε σε επίπεδο επιχειρηματικό είτε σε επίπεδο επικοινωνίας και marketing. Μιας εταιρείας που ιδρύθηκε το 2009 διαθέτοντας 5 υπαλλήλους και πλέον απασχολεί περισσότερους από 170 σε τέσσερις χώρες με το τζίρο της να αγγίζει τα μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρεία λοιπόν ήδη έχει παρουσία σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Βερολίνο, ενώ πριν από μερικούς μήνες εγκαινίασε τα νέα μεγαλύτερα γραφεία της έδρας της στον Πειραιά. Τελευταία διάκρισή της Airfasttickets είναι η ανάδειξή της μεταξύ των 50 καλύτερων εταιρειών της Ελλάδας και 526 της Ευρώπης, διεκδικώντας τη διάκριση Ruban d’Honneur σ τον καταξιωμένο θεσμό των European Business Awards, η οποία θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2014.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία υλοποιεί συνεχώς όλο και περισσότερες ενέργειες επικοινωνίας και marketing μεγάλης κλίμακας. Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ στον αέρα είναι και η τελευταία τηλεοπτική καμπάνια της, η οποία προβάλλεται ταυτόχρονα και μέσα από τα social media, όπου το σύνολο των προβολών έχει ξεπεράσει τις 550.000.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home