Το έριξε στη μόδα η Apple

Ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου Yves Saint Laurent αναλαμβάνει «special projects» στην αμερικάνικη εταιρεία.

Deasy @ 03.07.2013
Το έριξε στη μόδα η Apple

Μια μεταγραφή-έκπληξη έκρυβε η χθεσινή μέρα για την Apple, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Paul Deneve, μέχρι πρότινος διευθύνοντος συμβούλου του οίκου μόδας Yves Saint Laurent στη θέση ενός εκ των αντιπροέδρων της αμερικάνικης εταιρείας ως υπεύθυνου για “special projects” και ο οποίος θα αναφέρεται απευθείας στον Tim Cook, CEO της Apple.

Ωστόσο, ο κ. Deneve δεν είναι καινούργιος στην Apple, καθώς πριν την ενασχόλησή του με το χώρο της μόδας (έχει περάσει και από τις εταιρείες Lanvin και Nina Ricci) ήταν στέλεχος της αμερικάνικης εταιρείας στην Ευρώπη από το 1990 έως το 1997.

Οι εκτιμήσεις για τα καθήκοντα του κ. Deneve δίνουν και παίρνουν από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόσληψή του από την Apple, με τις περισσότερες να κάνουν λόγο ότι η εμπειρία του στην πώληση premium προϊόντων, όπως αυτά του γαλλικού οίκου, να είναι χρήσιμη στην Apple. Άλλες βέβαια προχωρούν ένα βήμα παραπάνω θεωρώντας ότι ο κ. Deneve θα μπορούσε να παίξει ένα χρήσιμο συμβουλευτικό ρόλο στο σχεδιασμό προϊόντων wearable electronics, όπως το iWatch που φημολογείται ότι ετοιμάζει η εταιρεία.  

ΣΤΕΛΕΧΗ,ΜΟΔΑ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home