Το 12% των taxi στην Αθήνα χρησιμοποιεί Taxibeat

Επόμενος στόχος το Μεξικό

Deasy @ 13.05.2013
Το 12% των taxi στην Αθήνα χρησιμοποιεί Taxibeat

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην οποία αναφέρονται αρκετά νέα στοιχεία για τη διείσδυση του Taxibeat στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες, έδωσε ο εμπνευστής της εφαρμογής και ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας, Νίκος Δρανδράκης στην εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής και στον καλό φίλο και συνάδελφο Αχιλλέα Χεκίμογλου.

Σύμφωνα με τον κ. Δρανδάκη, η διείσδυση του Taxibeat στην Ελλάδα έφθασε τους 100.000 χρήστης αλλά και τα 1.800 taxi, αριθμός που αντιστοιχεί στο 12% του συνόλου των taxi που κυκλοφορούν στην Αθήνα. Μάλιστα, προσθέτει ότι στην αναμονή βρίσκονται αιτήσεις ένταξης στο Taxibeat από 1.000 περίπου taxi, καθώς οι άνθρωποι της εταιρείας θέλουν να διατηρήσουν την ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης της υπηρεσίας. Ταυτόχρονα, χωρίς να δώσει ακριβή στοιχεία, ο κ. Δρανδάκης αναφέρει ότι η νέα υπηρεσία ασυνοδεύτων κινείται ανοδικά, πάνω από τις προσδοκίες που είχαν οι άνθρωποι της εταιρείας, στο λασνάρισμά της.

Επόμενος στόχος για την εταιρεία είναι πλέον η αγορά του Μεξικό, στην πρωτεύουσα του οποίου, η εφαρμογή αναμένεται να λανσαριστεί τον ερχόμενο Ιούλιο, φιλοδοξώντας να κερδίσει ένα σημαντικό κομμάτι μιας μεγάλης αγοράς που μετρά περίπου 100.000 taxi.  Στις αγορές του εξωτερικού που έχει ανοίξει το Taxibeat, από τα στοιχεία που δίνει ο κ. Δρανδάκης, η εφαρμογή μετράει συνολικά περισσότερους από 100.000 χρήστες και σχεδόν 3.000 ταξί.

TAXIBEAT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home