Στις ΗΠΑ η Intelen

Deasy @ 11.03.2013
Στις ΗΠΑ η Intelen

Κεντρικά γραφεία στη Νέα Υόρκη, γραφεία πωλήσεων σε Φλόριντα και Καλιφόρνια, ανάπτυξη λογισμικού και τμήματα έρευνας και ανάπτυξης (μαζί με το ευρωπαϊκό γραφείο πωλήσεων) στην Ελλάδα. Αυτή θα είναι η νέα δομή της Intelen, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο emea.gr, η οποία μεταφέρει μεγάλο όγκο των δραστηριοτήτων της στις ΗΠΑ, καθώς η πλατφόρμα διαχείρισης ενέργειας που έχει αναπτύξει έχει προξενήσει διεθνές ενδιαφέρον.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η λύση της ελληνικής εταιρείας επιλέχθηκε πρόσφατα ως μία από τις 50 κορυφαίες λύσεις πράσινης ενέργειας στον κόσμο, στο πλαίσιο της CeBIT 2013.

Στην μεγάλη διεθνή έκθεση η Intelen παρουσίασε, όπως μας είχε ενημερώσει και σε κατ’ ιδίαν συνάντηση ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Βασίλης Νικολόπουλος, τη νέα έκδοση της πλατφόρμας που έχει αναπτύξει. Η νέα έκδοση εμπλέκει τους υπαλλήλους των εταιρειών σε ένα παιχνίδι εξοικονόμησης ενέργειας (μέσω και mobile εφαρμογής) το οποίο μάλιστα τους επιβραβεύει με credits (και ενδεχομένως υλικά βραβεία κατά περίπτωση)  εφόσον βελτιώσουν την ενεργειακή τους συμπεριφορά.

Η είσοδος της Intelen στην αμερικάνικη αγορά θα σηματοδοτηθεί με μία επίσημη παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες στις 19 Μαρτίου.

* Πριν μερικούς μήνες στο deasy podcast είχαμε φιλοξενήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Βασίλης Νικολόπουλος. Εδώ μπορείς να δεις τι μας είχε πει τότε.

INTELEN,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,STARTUPS,ΗΠΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home