Google TV: Η σειρά της Ευρώπης

Εγκαίρως για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Deasy @ 25.06.2012
Google TV: Η σειρά της Ευρώπης

Μέσω της Sony η Google TV ετοιμάζεται να πατήσει σε ευρωπαϊκό έδαφος, αρχής γενομένης από τη Βρετανία.

Ο σχεδιασμός προβλέπει τη διάθεση ενός set-top box που θα πωλείται έναντι 200 ευρώ (ή 300 λιρών αν είστε στη Βρετανία) και ενός Blu-ray player που θα κάνει την εμφάνισή του αργότερα και θα πωλείται γύρω στα 300 ευρώ.

Το ενδιαφέρον για την ώρα πέφτει στο set-top box, που είναι συμβατό με τις τηλεοράσεις της Sony τελευταίας γενιάς και επισήμως φέρει την ονομασία NSZ-GS7. Συνδέεται με τον δέκτη μέσω της HDMI θύρας και σου προσφέρει τη δυνατότητα να δεις ό,τι χρειάζεσαι στο Internet χωρίς να σηκωθείς από τον καναπέ του σαλονιού. 

Για παράδειγμα, αν βλέπεις έναν αγώνα σε εξέλιξη στους Ολυμπιακούς θα μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα ή τον αθλητή που σε ενδιαφέρει, χωρίς παράλληλα να χάνεις την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η συσκευή σού προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα να εγκαταστήσεις στην τηλεόραση εφαρμογές που διανέμονται μέσω του Google Play (αυτό που παλιά λέγαμε Android Market) ώστε να βλέπεις στην οθόνη βίντεο του Youtube ή να διαβάζεις μηνύματα στο twitter. 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό μετά τη Βρετανία θα ακολουθήσουν μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ για την Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση.

GOOGLE APPS-SERVICES,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home