Ε.Ε. καλεί Samsung

και δεν είναι για καλό...

Ε.Ε. καλεί Samsung

Ερευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Samsung έχει παραβιάσει την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία ξεκινάει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ λίγο νωρίτερα σήμερα η κορεατική εταιρεία έχασε από την Apple μια κρίσιμη δικαστική μάχη στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την Ευρ. Επιτροπή η Samsung έχει κινηθεί νομικά κατά ανταγωνιστών της σε διάφορες χώρες-μέλη της Ε.Ε. ισχυριζόμενη πως τα προϊόντα των άλλων εταιρειών βασίζονται σε δικές της κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες. Ομως "η Επιτροπή θα εξετάσει εάν με τη συγκεκριμένη πρακτική η Samsung δεν τηρεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε το 1998 σύμφωνα με τις οποίες θα έδινε άδειες χρήσης όλων των ευρεσιτεχνιών που σχετίζονται με τα ευρωπαϊκά τηλεπικοινωνιακά πρότυπα χωρίς διακρίσεις". 

Η Επιτροπή δηλώνει πως δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα της έρευνας, σημειώνει παράλληλα όμως πως το θέμα θα εξεταστεί κατά προτεραιότητα. 

Η σημερινή ημέρα δεν είναι η καλύτερη για την Samsung στην Ευρώπη. Λίγο νωρίτερα γερμανικό δικαστήριο δικαίωσε την Apple απαγορεύοντας τις πωλήσεις του Galaxy Tab 10.1 στην αγορά της συγκεκριμένης χώρας.

SAMSUNG,ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home