Nova on demand

Το κινηματογραφικό περιεχόμενο της Nova διαθέσιμο όποτε θέλεις, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Deasy @ 24.01.2012
Nova on demand

Την εμπειρία διασκέδασης εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο η Nova που ξεκινάει τη διάθεση της νέας υπηρεσίας Nova on demand. Με την υπηρεσία Nova on demand, η Nova έρχεται να δώσει την δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν επιλογές από τις καλύτερες ταινίες και σειρές πρώτης προβολής των καναλιών της Νova, όποτε εκείνοι θέλουν και μάλιστα όλα αυτά πολύ απλά και εύκολα και χωρίς επιπλέον χρέωση.  

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Full Pack και Nova Cinema + Value που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865, μπορούν, επιπλέον των 4 κινηματογραφικών καναλιών Novacinema, να επιλέγουν μέσα από μια ποικιλία ταινιών πρώτης προβολής της Nova. Τις ταινίες αυτές μπορούν να τις απολαύσουν όπως επιθυμούν: «παγώνοντας» την εικόνα, επαναλαμβάνοντας ή προσπερνώντας κάποιες σκηνές, δηλαδή με όλες τις δυνατότητες που τους επιτρέπει ο εξελιγμένος αποκωδικοποιητής NovaBox HD PVR 865. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης trailer και διαθέσιμων πληροφοριών σχετικών με την ταινία, μέσα από το εξελιγμένο EPG σύστημα της Nova.  

Άμεσα διαθέσιμες οι κορυφαίες ταινίες: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ, DEVIL, H ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ, και άλλες, καθώς και επεισόδια από τις κορυφαίες σειρές: GAME OF THRONES, BOARDWALK EMPIRE 2ος κύκλος και TERRA NOVA, αποκλειστικά σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.



NOVA,FORTHNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home