1,2 δισ. εφαρμογές σε μια εβδομάδα

1,2 δισ. εφαρμογές σε μια εβδομάδα

Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ κατέγραψε η αγορά των εφαρμογών για smartphones, αφού στο διάστημα από τις 25 έως τις 31 Δεκεμβρίου έγιναν 1,2 δισ. downloads εφαρμογών είτε σε Android είτε σε iOS συσκευές. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων έκθεση της Flurry Analytics, η οποία υπολογίζει την αύξηση σε σχέση με τις πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου, να κυμαίνεται σε ποσοστό 60%.

Η τρομακτική αυτή αύξηση οφείλεται μεταξύ άλλων και στις νέες αγορές κινητών τηλεφώνων που έγιναν από τους καταναλωτές κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, καθώς μετά την ενεργοποίηση των συσκευών, ακολουθεί φυσιολογικά το downloading εφαρμογών. Μάλιστα, η εταιρεία υπολογίζει ότι μόνο την ημέρα των Χριστουγέννων ενεργοποιήθηκαν 6,8 εκατομμύρια (Android & iOS) συσκευές, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός για τα downloads εφαρμογών έφθασε τα 242 εκατομμύρια.

Συνολικά για όλη την εβδομάδα που αφορά η μελέτη, η Flurry Analytics υπολογίζει ότι ενεργοποιήθηκαν περισσότερα από 20 εκατομμύρια νέες συσκευές.

Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία της, η μεγάλη πλειοψηφία στο κατέβασμα των εφαρμογών αφορούσε τις ΗΠΑ, με δεύτερη χώρα -αλλά σε μακρινή απόσταση- την Κίνα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,MOBILE APPLICATION,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home