Το Μάιο το νέο Samsung Galaxy S II στην Ελλάδα

Τον ερχόμενο Μάιο θ κυκλοφορήσει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το νέο Samsung Galaxy S II, που ανακοινώθηκε και επίσημα χθες, στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του Mobile World Congress. Το νέο Android (με την καινούργια έκδοση 2,3) κινητό αποτελεί μια εξαιρετική, βάση, τεχνικών χαρακτηριστικών, συσκευή, που μετουσειώνει τους τρεις βασικούς άξονες, πάνω στους οποίους θα κινηθούν τα smartphones της Samsung για το 2011, σύμφωνα με την ομιλία του επικεφαλής κινητών τηλεφώνων της εταιρείας: οθόνη, ταχύτητα, περιεχόμενο. Το Samsung Galaxy S II διαθέτει μεγάλη (πραγματικά) οθόνη 4,3 ιντσών, νέας τεχνολογίας (Super Amoled Plus) που της επιτρέπει να προσφέρει ακόμα πιο ζωντανά και λαμπερά χρώματα, παρά τη διατήρηση της ανάλυσης (800x480 pixels) στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο μοντέλο, Galaxy S. Αντίστοιχα, ο νέος επεξεργαστής προσφέρει ακόμα καλύτερες ταχύτητες στην διαχείριση των λειτουργιών της συσκευής, ενώ προσφέρει πλούσια multimedia εμπειρία, τόσο με την κάμερα που διαθέτει (8Mpixels με δυνατότητα εγγραφής video υψηλής ευκρίνειας έως 1080p) όσο και με τις πολλές δυνατότητες διαχείρισης του περιεχομένου (φωτογραφιών, video, μουσικής, παιχνιδιών και βέβαια συμμετοχής σε social media) που προσφέρει.

Ανάμεσα στα ξεχωριστά στοιχεία του Galaxy S II είναι η υποστήριξη πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου, με τη χρήση τεχνολογίας NFC, η διαχείριση λειτουργιών με τη χρήση φωνής (όπως η αποστολή SMS , η μετάφραση κειμένου, κλπ), οι δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων και εντοπισμού του, σε περίπτωση που το χάσει ο κάτοχός του και αρκετές λειτουργίες που θα βρουν χρήσιμες το επαγγελματικό κοινό.

Η συσκευή, παρά το γεγονός, ότι έχει εμπλουτιστεί στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών της είναι πολύ λεπτή, μόλις 8,49 χιλιοστά, το βάρος της αγγίζει τα 116 γραμμάρια, ενώ προσφέρει πολλές, μα πάρα πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης της οθόνης, σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του χρήστη.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει το Μάιο, εφόσον τηρηθούν οι σχετικές ημερομηνίες που ισχύουν αυτή τη στιγμή. Η τιμή του λογικά θα κινηθεί λίγο υψηλότερα από την τιμή που διατίθεται το Galaxy S, οπότε δεν αποκλείεται να φθάσει τα επίπεδα των 600 ευρώ.

SMARTPHONES,SAMSUNG GALAXY,ANDROID,MOBILE WORLD CONGRESS,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home