Τα χάλασε ο Σίλβιο στο Twitter

Deasy @ 20.12.2010
Τα χάλασε ο Σίλβιο στο Twitter

Οι υπεύθυνοι των δημοσίων σχέσεων της ΕΕ πήγαν να δείξουν ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες τα πάνε καλά με τα social media, αλλά η απόπειρα τους στέφθηκε τελικώς με πλήρη αποτυχία λόγω του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της ...λατρείας προς το πρόσωπο του που έχουν πολλοί Ιταλοί πολίτες.

Στις Βρυξέλλες αποφάσισαν πριν από μερικές εβδομάδες ότι θα ήταν ενδιαφέρον να στήσουν δύο γιγαντο-οθόνες έξω από τα κτίρια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και να δείχνουν εκεί τα μηνύματα από το Twitter που θα σχετίζονταν με τη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Τα μηνύματα έπρεπε να έχουν στο μήνυμα του το #EUCO. Όμως, το εγχείρημα όσο ενδιαφέρον και αν ακούγεται στέφθηκε τελικά με πλήρη αποτυχία επειδή οι Ιταλοί πολίτες βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν μέσω του Twitter, τον θαυμασμό τους για τον Καβαλιέρε. Τα κοσμητικά επίθετα του τύπου “λαμόγιο” και “μαφιόζος” ήταν απλώς η κορυφή του παγόβουνου με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλο θέμα και οι ιθύνοντες της ΕΕ να υποχρεωθούν πολύ γρήγορα να “κατεβάσουν” τις οθόνες. Φυσικά, επισήμως υποστηρίχθηκε ότι τα αποτελέσματα της προσπάθειας ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ,SOCIAL MEDIA,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home