H Microsoft προσκαλεί καινοτόμους εκπαιδευτικούς

Στο νέο MIXathon Challenge 2015-2016 καλούνται να συμμετέχουν της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

Deasy @ 14.10.2015
H Microsoft προσκαλεί καινοτόμους εκπαιδευτικούς

Την ευκαιρία να συστηθούν στο κοινό και να προτείνουν νέα εκπαιδευτικά μοντέλα έχουν οι εκπαιδευτικοί της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης μέσω του online διαγωνισμού Microsoft MIXathon Challenge. To MIXathon αποτελεί μέρος του Microsoft Partners in Learning, ενός παγκοσμίου εγχειρήματος που ως στόχο έχει να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς να συνδεθούν, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν, ώστε να αντιληφθούν οι μαθητές τους τις ικανότητες τους στο μέγιστο.

Ο διαγωνισμός συντονίζεται μέσα από την ιστοσελίδα MIXathon.org σε 32 χώρες της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης. Το MIXathon είναι ο τέλειος τρόπος για μοντέρνους καθηγητές να αναγνωρίσουν και να προβάλουν το δημιουργικό τους ταλέντο – και φυσικά να αποδείξουν ότι έχουν ηγετικές δυνατότητες όσον αφορά τη χρήση της τεχνολογίας που θα βοηθήσει τους μαθητές να χτίσουν τις ψηφιακές ικανότητες του 21ου αιώνα. Κάθε χώρα θα αναδείξει έναν νικητή για να την εκπροσωπήσει στους τοπικούς τελικούς.

Οι καθηγητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό και να ξεκινήσουν να συνεργάζονται με τους μαθητές τους για να δημιουργήσουν ένα 15λεπτο διαδραστικό μάθημα με θέμα της επιλογής τους, χρησιμοποιώντας το Microsoft PowerPoint και την καινούρια δωρεάν επέκταση, Office Mix! Το Office Mix είναι μια δωρεάν επέκταση του PowerPoint που διευκολύνει τη μετατροπή των παρουσιάσεων σε ευχάριστα, διαδραστικά online μαθήματα τα οποία μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους μαθητές και συνάδελφοι μέσα από το OneNote, στο διαδίκτυο ή στο αντίστοιχο σύστημα διαχείρισης μάθησης.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές από τις 12 Οκτωβρίου 2015, ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών είναι η 31η Δεκεμβρίου 2015.  

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home