Τα tablets θα πεθάνουν σε 5 χρόνια!

Αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις του Θόρστεν Χέινς, διευθύνοντα σύμβουλο της Blackberry

Τα tablets θα πεθάνουν σε 5 χρόνια!

“Σε πέντε χρόνια, δεν θα υπάρχει λόγος να έχει κάποιος tablet”. Η δήλωση ανήκει στον Θόρστεν Χέινς, διευθύνοντα σύμβουλο της Blackberry, ο οποίος σε συνέντευξη του στο Bloomberg, μάλλον θέλησε να προκαλέσει υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα χρόνια κυριαρχίας των tablets είναι μετρημένα.

Η Blackberry δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες της και η προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή δείχνει εξαιρετικά δύσκολη, αλλά ο επικεφαλής της καναδικής εταιρείας δείχνει πεπεισμένος ότι θα καταφέρει. “Σε πέντε χρόνια, βλέπω την Blackberry να είναι ο απόλυτος ηγέτης στην αγορά του mobile computing” υποστήριξε ο κ. Χέινς, ο οποίος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους φιλόδοξες εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Blackberry, το πιθανότερο είναι να δούμε σε χώρους εργασίας να χρησιμοποιούνται μεγάλες οθόνες αλλά όχι tablets που δεν τα θεωρεί ως “καλό επιχειρησιακό μοντέλο”. Με την άποψη του κ. Χέινς είναι βέβαιο ότι θα διαφωνήσουν πολλοί. Από την άλλη πλευρά, όμως, βλέπουμε τα smartphones να αποκτούν μεγαλύτερες οθόνες, κάτι που σημαίνει ότι συσκευές με οθόνη 6 ιντσών θα μπορούσαν να υποκαταστήσουν τα μικρότερα tablets. Βέβαια, την ίδια στιγμή, αυτό που διαφαίνεται είναι διαφορετικά μοντέλα χρήσης που αξιοποιούν νέου τύπου -από πλευράς σχεδιασμού- συσκευές. Υπό αυτή την έννοια, ο κ. Χέινς μπορεί και να επιβεβαιωθεί. Άλλωστε, ποιος περίμενε πριν από 5 χρόνια ότι το iPad θα άλλαζε σε τέτοιο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και ψυχαγωγούμαστε;

TABLET,BLACKBERRY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home