Γκάφα από την Όπρα

Deasy @ 20.11.2012
Γκάφα από την Όπρα

Στο παιχνίδι της επικοινωνίας των νέων Windows 8 και αντίστοιχα Windows Phone 8, η Microsoft έχει επιστρατέψει πλήθος διασημοτήτων, οι οποίοι έχουν πάντα να πούνε ένα καλό λόγο για τα νέα προϊόντα της εταιρείας, έναντι (προφανώς) αδράς αμοιβής. Έτσι έχουμε δει τη Jessica Alba ή την Gwen Stefani να συμμετέχουν σε διαφημιστικά spots, ενώ το ρόλο της «πρέσβειρας» για το Surface έχει αναλάβει η Oprah Winfrey, η οποία μέσα από το Twitter account της μεταφέρει στους 14+ εκατομμύρια followers της πόσο σπουδαία είναι η νέα συσκευή της Microsoft και το πόσο λατρεύει την επαφή μαζί του.

Όμως όταν «συνεργάζεσαι» με celebrities οι οποίοι δεν έχουν άριστη γνώση της τεχνολογίας διατρέχεις πάντα τον κίνδυνο να συμβεί αυτό που έγινε προχθές από την δημοφιλή αμερικανίδα παρουσιάστρια. Να στείλει ένα ακόμα tweet για το «εντυπωσιακό Surface” που της έχει λύσει τα χέρια, από το iPad. Συγκεκριμένα, το προχθεσινό tweet της κ. Winfrey ανέφερε: “Gotta say i LOVE that SURFACE! Have bought already 12 for Christams Gifts #Favorite Things”. Όμως όπως συμβαίνει σε πολλές φορητές συσκευές, στις social εφαρμογές γίνεται αναφορά με ποια συσκευή ανανεώνεις το status σου, ανεβάζεις φωτό ή στέλνεις tweet. Και δυστυχώς για τη Microsoft, το «διαφημιστικό μήνυμά» της είχε σταλεί από το iPad και όχι από το... λατρεμένο της Surface, ένα σημάδι που δείχνει ότι κάθε άλλο από συναισθηματικά δεμένη είναι με το νέο της gadget.

Όπως καταλαβαίνετε το συγκεκριμένο tweet διαγράφτηκε πολύ γρήγορα, όχι όμως τόσο ώστε να μην γίνει αντιληπτό από τα αμερικάνικα μέσα, τα οποία έκαναν μάλιστα ένα σκανάρισμα στο account της για να δουν πόσα ακόμα tweets για το Surface στάλθηκαν από το iPad. Και βρήκαν αρκετά... 

Πηγή: The Next Web

SOCIAL MEDIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home