Φθηνό και ελληνικό tablet

Το Passepartout 70 R8 είναι ένα Android tablet που κοστίζει μόλις 150 ευρώ

Φθηνό και ελληνικό tablet

Τα tablets που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Android της Google πληθαίνουν διαρκώς και παράλληλα το κόστους τους πέφτει συνεχώς. Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα της τάσης για προσιτά tablets αποτελεί η πρόταση της Crypto, μίας ελληνικής εταιρείας, η οποία στο παρελθόν έχει παρουσιάσει πολλές, καλές και σε προσιτές τιμές συσκευές.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Passepartout R8 είναι η τιμή πώλησης του, καθώς διαμορφώνεται στα 150 ευρώ. Πιθανότατα είναι το φθηνότερο tablet που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι τα χαρακτηριστικά του είναι αντίστοιχα με την τιμή. Η οθόνη είναι στις 7 ίντσες, ο επεξεργαστής στα 800 MHz, η έκδοση του Android που χρησιμοποιείται είναι η 2.3, ενώ υπάρχει ακόμη θύρα για microSD κάρτα και mini HDMΙ. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για αναπαραγωγή πλήρους υψηλής ευκρίνειας (full HD) video. Όσο για τη σύνδεση στο Διαδίκτυο γίνεται μέσω WiFi. Φυσικά, υπάρχει GPS, ενώ η εσωτερική μνήμη είναι στα 8 GB, αλλά το μειονέκτημα αυτό καλύπτει η ύπαρξη της θύρας microSD.

To σημαντικότερο μειονέκτημα της συσκευής είναι το γεγονός ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην οθόνη αφής είναι η αποκαλούμενη resistive. Η χρήση της τεχνολογίας αυτής είναι και ο λόγος που η τιμή είναι τόσο χαμηλή. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η απόκριση της οθόνης στα αγγίγματα των δακτύλων του χρήστη δεν είναι τόσο γρήγορη όσο εκείνη στις capacitive οθόνες που χρησιμοποιούνται στα ακριβότερα tablets. Άρα, ο χρήστης θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια παραπάνω για να πλοηγηθεί στο μενού και στα αρχεία του και αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο για να το συνηθίσει οποιοσδήποτε.

Κατά τα άλλα, πάντως, το Passepartout 70 R8 είναι μία συσκευή που προσφέρει καλή σχέση τιμής - απόδοσης. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Crypto σκοπεύει να παρουσιάσει αρκετά ακόμη μοντέλα τόσο στις 7 όσο και σε περισσότερες ίντσες όπως και με επιπλέον δυνατότητες, επιδιώκοντας να προσφέρει καλές συσκευές σε προσιτές τιμές.

 

TABLETS,ANDROID,CRYPTO,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home