Η σειρά TCL 40 NXTPAPER προσφέρει απολαυστική εμπειρία θέασης

Advertorial @ 10.11.2023
Η σειρά TCL 40 NXTPAPER προσφέρει απολαυστική εμπειρία θέασης

Αλληλοεπιδρούμε με την οθόνη του κινητού μας περισσότερες από 100 φορές την ημέρα (οι Αμερικανοί που αρέσκονται σε λεπτομερή στατιστικά έχουν μετρήσει αυτές τις φορές που ανατρέχουμε στο κινητό στις 144). Πολλές από αυτές τις φορές αφορούν την πλοήγηση στο Internet, τη χρήση social media εφαρμογών, την αποστολή και λήψη φωτογραφιών σε φίλους, αλλά και την παρακολούθηση -μικρής ή μεγάλης διάρκειας- video. Για όλα τα παραπάνω σενάρια χρήσης έχουμε ανάγκη από ένα smartphone που υπόσχεται υψηλά επίπεδα ποιότητας εικόνας, αλλά και ξεκούραστης θέασης, καθώς η ώρα που δαπανάμε μπροστά από την οθόνη του αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.


Τα πρώτα smartphones με τεχνολογία NXTPAPER

Σε αυτήν την ανάγκη απαντάει η TCL, με τη νέα σειρά TCL 40 NXTPAPER, που έρχεται να προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία θέασης από το smartphone μας. Μια σειρά που ενσωματώνει την καινοτόμα τεχνολογία οθόνης NXTPAPER, που είχαμε συναντήσει για πρώτη φορά στα tablets της εταιρείας. Η κορυφαία άνεση στα μάτια και η πιστοποίηση hardware από την TÜV για χαμηλό επιβλαβές μπλε φως αποτελούν τα κύρια στοιχεία υπεροχής της τεχνολογίας NXTPAPER.

Έτσι η οθόνη και στα δύο μοντέλα της σειράς (TCL 40 NXTPAPER και TCL 40 NXTPAPER 5G) προσφέρει εντυπωσιακή ευκρίνεια και ολοζώντανα γραφικά στο θεατή / χρήστη, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μάτια του, αφού αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την πρόκληση του μπλε φωτός και τις δυσμενείς συνέπειες που μπορεί να έχει η παρατεταμένη έκθεση σ’ αυτό. Η οθόνη και των δύο συσκευών διαθέτει μια ειδική αντιθαμβωτική επίστρωση που προσφέρει εικόνα χωρίς αντανακλάσεις, με την  υφή της να παραπέμπει σε χαρτί, ενώ η φωτεινότητα και η θερμοκρασία χρώματος προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος. Τα πρωτοποριακά αυτά χαρακτηριστικά προσφέρουν ξεκούραστη ανάγνωση και κατανάλωση περιεχομένου συνολικά, τόσο σε φωτεινό εξωτερικό περιβάλλον, όσο και σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, η έγχρωμη ηλεκτρονική οθόνη συνοδεύεται από ειδικά σχεδιασμένο NXTPAPER UI, παρέχοντας στους χρήστες την ευελιξία να επιλέξουν ανάμεσα σε έγχρωμο manga ή ασπρόμαυρη εμπειρία ανάλογα με τις ατομικές προτιμήσεις τους.

 

TCL 40 NXTPAPER: Ψυχαγωγία και δημιουργικότητα για κάθε χρήστη

Τα δύο μοντέλα της σειράς 40 ΝΧΤPAPER έρχονται να ικανοποιήσουν και διαφορετικά προφίλ χρηστών. Αν για παράδειγμα θέλετε ένα smartphone που να προσφέρει υψηλά επίπεδα ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας, τότε η απάντηση στις ανάγκες σας βρίσκεται στο TCL 40 NXTPAPER. Με οθόνη 6,78" FHD+, διπλά ηχεία και ήχο 3D boom powered by DTS το smartphone της TCL υπόσχεται υψηλά επίπεδα όχι μόνο οπτικής, αλλά και ακουστικής εμπειρίας. Είτε λοιπόν ακούτε με τις ώρες τραγούδια στο Spotify, είτε παρακολουθείτε ταινίες και σειρές στο Netflix, το TCL 40 NXTPAPER έρχεται να σας προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία.

Η εμπειρία εμπλουτίζεται και με την υποστήριξη της γραφίδας Τ-pen για να αποθανατίσετε κάθε σχεδιαστική έμπνευση, αλλά και για να καταγράψετε τις σημειώσεις σας με ένα πιο αυθεντικό τρόπο.

Όμως, η νέα συσκευή της TCL απαντάει και σε κάθε ανάγκη δημιουργικής έκφρασης. Με την ευρυγώνια κάμερα των 50ΜΡ μπορείτε να καταγράψετε εντυπωσιακές φωτογραφίες τοπίου, αλλά και πορτρέτων με πολύ ζωντανά χρώματα, ενώ η υπερευρυγώνια μπορεί να αποδώσει όμορφες λήψεις σε ένα αστικό τοπίο. Επιπρόσθετα, ο αισθητήρας macro σας επιτρέπει να αποθανατίσετε λεπτομέρειες με κρυστάλλινη ευκρίνεια, ενώ η selfie ανάλυσης 32ΜΡ προσφέρει εξαιρετικά πορτρέτα και ομαδικές φωτογραφίες με τους φίλους σας.

Τα παραπάνω συνοδεύονται από άπλετο αποθηκευτικό χώρο 256GB, αλλά και τη μεγάλη μνήμη RAM 8GB. Μάλιστα η συσκευή μπορεί να δανειστεί επιπλέον 8GB από τη ROM, που είναι και η μεγαλύτερη επέκταση σ’ αυτήν την κατηγορία smartphone.

 

TCL 40 NXTPAPER 5G: επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς

Από την άλλη πλευρά, το TCL 40 NXTPAPER 5G απευθύνεται στον επαγγελματία χρήστη, επενδύοντας στα χαρακτηριστικά που θα διευκολύνουν την απαιτητική του καθημερινότητα. Ο επεξεργαστής Mediatek Dimensity 6020, η άπλετη μνήμη 6+6GB RAM, ο επίσης μεγάλος αποθηκευτικός χώρος των 256GB, η εξτρά ισχύς με τη λειτουργία NXTURBO και βέβαια η υποστήριξη 5G δικτύων προσφέρουν εύκολη και άμεση εκτέλεση εργασιών, αλλά και την απαραίτητη συνδεσιμότητα στις υψηλότερες ταχύτητες που προσφέρουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ταυτόχρονα, η μεγάλη μπαταρία των 5000mAh χαρίζει την απαραίτητη ενέργεια για όλο το 24ωρο, ενώ το σύστημα έξυπνης φόρτισης παρατείνει και τη διάρκεια ζωής.

Το TCL 40 NXTPAPER 5G είναι εξοπλισμένο με ένα ευέλικτο σύστημα καμερών που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50MP, έναν αισθητήρα βάθους 2MP και έναν αισθητήρα macro 2MP. Μάλιστα, η λειτουργία AI Color Video αποτελεί ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που αποδίδει το φόντο του βίντεο σε ασπρόμαυρο, ενώ διατηρεί το κύριο θέμα σας σε ζωντανά χρώματα.

Η σειρά TCL 40 NXTPAPER διατίθεται ήδη στις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, αλλά και όμορφες χρωματικές επιλογές.

TCL 40 NXTPAPER,TCL 40 NXTPAPER 5G,SMARTPHONES,TCL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home