vivo Y76 5G: Πρωτοποριακή Τεχνολογία και High Definition Photography με Ασυναγώνιστες Επιδόσεις σε Super Τιμή

Advertorial @ 08.06.2022
vivo Y76 5G: Πρωτοποριακή Τεχνολογία και High Definition Photography με Ασυναγώνιστες Επιδόσεις σε Super Τιμή

Ήρθε πάλι εκείνη η στιγμή που το smartphone σου χρειάζεται αντικατάσταση είτε γιατί έχει χαλάσει είτε γιατί πλέον όσα σου προσφέρει δεν σε καλύπτουν και θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Δεν θέλεις να δαπανήσεις ένα μεγάλο ποσό γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις και τον προϋπολογισμό των διακοπών. Άλλωστε και η μεσαία κατηγορία προσφέρει πλέον αξιόλογες προτάσεις, που μπορούν να εξυπηρετήσουν και με το παραπάνω τις καθημερινές σου ανάγκες.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μια φάση σύγχυσης, και υπερπληροφόρησης από γνωστούς και φίλους η νέα σειρά της Vivo υπόσχεται να σε βγάλει από το αδιέξοδο, με το vivo Y76 5G. Ένα smartphone που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις και να σε εισάγει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων.

 

Μοντέρνος σχεδιασμός υψηλών προδιαγραφών

Εξωτερικά, το vivo Y76 5G  διαθέτει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό με λεπτό σώμα, πάχους μόλις 7,79 χιλιοστά, ενώ το βάρος περιορίζεται στα 175 γραμμάρια. Ταυτόχρονα, το σώμα της συσκευής εξασφαλίζει τέλεια, ανάλαφρη, αίσθηση στο χέρι και στην καθημερινή χρήση.

Είναι ένα smartphone που θα απογειώσει το στυλ σας, με το ιριδίζον φινίρισμα αλλά και την πολύ απαλή υφή του, ενώ οι χρωματικές επιλογές του το καθιστούν αυτόματα ένα κομψό αξεσουάρ, ιδανικό να συμπληρώσει κάθε εμφάνιση σας. Από τη μια το Cosmic Aurora που καθρεφτίζει εικόνες από το περιβάλλον σας, δημιουργώντας εντυπωσιακές εναλλαγές, ενώ από την άλλη το Midnight Space με φινίρισμα frost χρώματος στην πλάτη, που το κάνει μοντέρνο και διακριτικό.

 

Ανακαλύψτε την τέχνη της φωτογραφίας

Η κάμερα του vivo Y76 5G δικαιώνει το μότο της vivo “Rediscover the art of photography’. Η διάταξη, οι αυλακώσεις της τριπλής κύριας κάμερας στην πλάτη χαρίζουν στο Y76 5G τη «φωτογραφική αύρα», ενώ οι τρεις διαφορετικοί φακοί χαρίζουν εξαιρετικές λήψεις σε διάφορα σενάρια, απογειώνοντας το φωτογραφικό σας ταλέντο. Η ευρυγώνια κάμερα με την ανάλυση των 50MP προσφέρει μεγάλη λεπτομέρεια και ζωντανά χρώματα σε φωτογραφίες δρόμου και τοπίων, ο macro φακός όμορφες πολύ κοντινές φωτογραφίες, ενώ ο αισθητήρας βάθους θα χαρίσει εξαιρετικό bokeh στα φωτογραφικά πορτρέτα.  Επιπρόσθετα, η λειτουργία Super Night Mode δίνει τη λύση στο αιώνιο πρόβλημα των νυχτερινών λήψεων. Πλέον μπορείτε να κρατήσετε ζωντανή κάθε καλοκαιρινή σας ανάμνηση από ταξίδια με πλοίο, πάρτι, μικρά και μεγάλα, νυχτερινές βόλτες στα σοκάκια της πόλης και του νησιού, συγκεντρώνοντας ανεκτίμητο φωτογραφικό υλικό.

Εξίσου (αν όχι περισσότερο) εντυπωσιακές είναι και οι selfie, αφού η 16MP AI Extreme Night Selfie του vivo Y76 5G καταγράφει όλες τις λεπτομέρειες δημιουργώντας έντονες αντιθέσεις χρωμάτων για εκπληκτικά πορτρέτα. Παράλληλα, ο ειδικός αλγόριθμος AI Face Beauty διορθώνει κάθε ατέλεια, βοηθώντας σας να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.  Θα ενθουσιάσει ιδιαίτερα όσους ασχολούνται με δημιουργία περιεχομένου και προώθηση προϊόντων στα social media , αφού μπορούν να εστιάσουν στα προϊόντα (πχ κοσμήματα), για ακόμη πιο ελκυστικές φωτογραφίες.

Μια ακόμη πτυχή της κάμερας του vivo Y76 5G είναι το Ultra Stable Video, το οποίο προσφέρει μια σειρά από ξεχωριστές λειτουργίες, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς! Κάθε κίνηση σας καταγράφεται με απόλυτη σταθερότητα, ενώ ο ξεχωριστός του διακόπτης επιτρέπει την έναρξη του βίντεο όταν βρίσκεστε εν κινήσει! Τοποθετήστε το σε ειδική βάση και δημιουργήστε μοναδικά στιγμιότυπα από έναν ποδηλατικό γύρο στη φύση ή μια εξόρμηση με τη μηχανή.

 

Ένα smartphone υψηλών επιδόσεων

Το vivo Y76 5G είναι ένα κινητό υψηλών επιδόσεων, που εξασφαλίζει κάτω από υπό οποιεσδήποτε συνθήκες ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία. Από την οθόνη μέχρι τους επεξεργαστικούς πόρους, το νέο smartphone της vivo προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας καταναλωτής στη μεσαία κατηγορία. Και ακόμα περισσότερα.

Ειδικότερα, η οθόνη προσφέρει μια μεγάλη επιφάνεια 6,58 ιντσών για να απολαμβάνεται κάθε φωτογραφία, κάθε video, αλλά και κάθε παιχνίδι που παίζετε στο Υ76 5G. Ανάλυσης 2408x1080 pixels,  με 96% υποστήριξη της χρωματικής γκάμας και φωτεινότητα 460 nit, η οθόνη ανταποκρίνεται άριστα στα θέλω του χρήστη με την ποιότητα, τη ζωντάνια των χρωμάτων, είτε τη χρησιμοποιείτε σε περιβάλλον έντονης ηλιοφάνειας είτε σε κάποιο σκοτεινό δωμάτιο, αφού ενσωματώνει και τεχνολογία ξεκούρασης ματιών.

Από την άλλη πλευρά, ο ισχυρός επεξεργαστής και η μεγάλη μνήμη RAM των 8GB προσφέρουν στο vivo Y76 5G τη «δύναμη» για να ανταπεξέρχεται ακόμα και στην πιο έντονη χρήση. Μάλιστα, το νέο smartphone έχει την ικανότητα να αντλεί επιπλέον 4GB από τη ROM και να τα δανείζει στη RAM, εξασφαλίζοντας ανώτατου επιπέδου εμπειρία gaming και όχι μόνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το vivo Y76 5G ανταποκρίνεται άψογα σε υψηλών απαιτήσεων παιχνίδια, ακόμα και όταν ταυτόχρονα τρέχουν 25 εφαρμογές στο background.

 

Μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα

«Και από ενέργεια;» θα αναρωτηθείτε. Με το δίκιο σας ίσως αφού το προηγούμενο κινητό σας σας «πρόδωσε» σε σημαντικές στιγμές ή χρειαζόταν άμεσα φόρτιση στη μέση μιας επαγγελματικής ή προσωπικής εργασίας. Η μπαταρία του vivo Y76 5G συνδυάζει και τη μεγάλη αυτονομία αλλά και την ταχεία φόρτιση, γεμίζοντας στο 70% σε μόλις 32 λεπτά, έτσι ώστε το κινητό να μην σας προδίδει σε καμία στιγμή της καθημερινότητας σας.

Το vivo Y76 5G, η νέα πρόταση της μεσαίας κατηγορίας, κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα της ελληνικής αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες για το vivo Y76 5G μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

VIVO Y76 5G,SMARTPHONES,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home