Η έξυπνη μπάλα της Adidas

Μάθε τα μυστικά της μπάλας με την miCoach Smart Ball

Deasy @ 27.05.2014
Η έξυπνη μπάλα της Adidas

Πόσα φάλτσα έβαλες; Που έπρεπε να χτυπήσεις την μπάλα; Ήταν λάθος η στάση του σώματός σου; Παρατηρήσεις που μέχρι τώρα στις έκανε μόνο ο προπονητής σου. Από σήμερα όμως για να γνωρίζεις τέτοιες πληροφορίες δεν θα χρειάζεσαι ούτε αυτόν. Η νέα έξυπνη μπάλα της Adidas υπόσχεται ότι μπορεί να βελτιώσει τις ποδοσφαιρικές σου ικανότητες και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο εκτελείς πέναλντι ή φάουλ ή τις μικρές και μεγάλες μπαλιές σου.

Η μεγάλη αθλητική εταιρεία παρουσίασε σήμερα την miCoach Smart Ball, μία ποδοσφαιρική μπάλα στο εσωτερικό της οποίας υπάρχουν πλήθος αισθητήρων. Οι αισθητήρες αυτοί σε κάθε επαφή σου με τη μπάλα μεταδίδουν διάφορα δεδομένα και τα οποία τελικά μεταφράζονται με τη χρήση αλγορίθμων σε χρηστικές πληροφορίες και συμπεράσματα. Τα τελευταία συλλέγονται σε μία εφαρμογή στο κινητό σου τηλέφωνο, προς… γνώση και συμμόρφωση.

Σύμφωνα με την Adidas, η miCoach Smart Ball είναι η πλέον προηγμένη ποδοσφαιρική μπάλα παγκοσμίως και είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει η εταιρεία εδώ και πέντε χρόνια, από το 2009.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει και διάφορα τεστ στα οποία θα μπορείς να συμμετέχεις, όπως π.χ. να πετύχεις συγκεκριμένο αριθμό χιλιομέτρων στην ταχύτητα που αναπτύσσει η μπάλα στα σουτ σου ή ακόμα και τύπους άλλων ασκήσεων για να βελτιώσεις συνολικά τις ποδοφαιρικές σου επιδόσεις.  

Adidas,ADIDAS MICOACH,MICOACH SMART BALL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home