Η IPG MediaBrands εξαγοράζει την all things web

Ο Δημήτρης Μανιάτης αναλαμβάνει επικεφαλής της RepriseMedia

Η IPG MediaBrands εξαγοράζει την all things web
O ιδρυτής της all things web, Δημήτρης Μανιάτης.

Σε απορρόφηση της all things web προχώρησε η IPG MediaBrands στην Ελλάδα, μετατρέποντας την -εξειδικευμένη σε Google marketing- εταιρεία της RepriseMedia σε ένα από τα μεγαλύτερα agencies του κλάδου στην χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ενσωμάτωση της all things web στην οργανωτική δομή της RepriseMedia θα είναι άμεση, ξεκινώντας από τις αρχές του επόμενου μήνα, δημιουργώντας συνέργιες με την Initiative και την Universal Media για το σύνολο του πελατολογίου του Ομίλου.

Επικεφαλής της RepriseMedia αναλαμβάνει ο ιδρυτής της all things web, Δημήτρης Μανιάτης, με τον οποίο ο Πρόεδρος της IPG MediaBrands για την ΝοτιοΑνατολική Ευρώπη, Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, έχει ξανασυνεργαστεί, όταν ο τελευταίος ασκούσε τα καθήκοντα του διευθυντή του ελληνικού γραφείου της Google.

H all things web ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 και στην διαδρομή αυτών των 5 χρόνων έχει σημειώσει αρκετές διακρίσεις, όπως στα τελευταία e-volution awards στα οποία και απέσπασε αρκετές βραβεύσεις. Η εξαγορά της all things web επιβεβαιώνεται και στο site της εταιρείας.  

IPG MEDIA BRANDS,ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,ONLINE MARKETING,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home