Κοινό όνομα για τα καταστήματα iStorm και Golden-i

Deasy @ 17.12.2013
Κοινό όνομα για τα καταστήματα iStorm και Golden-i

Τη συγχώνευση των καταστημάτων Golden-i και iStorm των εταιρειών ACE-Hellas και Quest ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες, υπό το κοινό πλέον όνομα iStorm.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος ότι στόχος της συγχώνευσης αυτής, είναι η δημιουργία μιας ενιαίας, εκτεταμένης αλυσίδας λιανικής πώλησης προϊόντων Apple στην Ελλάδα που θα διαθέτει κοινή οργάνωση και διαχείριση, με κεντρικό στόχο την προώθηση και ανάπτυξη του brand της Apple στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Πέντε (5) συνολικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις αρχές του 2014 με το όνομα iStorm, εκ των οποίων τα τρία (3) στην Αθήνα (σε Κολωνάκι, εμπορικό κέντρο RiverWest και εμπορικό κέντρο Golden Hall) και δύο (2) στη Θεσσαλονίκη, με προοπτική την περαιτέρω ανάπτυξη της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η αλυσίδα iStorm των 5 πλέον καταστημάτων περνάει εξ’ ολοκλήρου στα χέρια της Quest, με την ACE-Hellas να επικεντρώνεται στις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού που αναπτύσσει και διαθέτει, αλλά και σε επενδύσεις στο εξωτερικό, με νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ISTORM,GOLDEN-I,Quest,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home