Ψήφισε και εσύ για το αγαπημένο σου doodle

Ξεκίνησε η 2η φάση του δημιουργικού διαγωνισμού Doodle 4 Google

Deasy @ 15.04.2013
Ψήφισε και εσύ για το αγαπημένο σου doodle

Περισσότερες από 8.2000 συμμετοχές από 2.234 σχολεία στην Ελλάδα συγκέντρωσε ο διαγωνισμός Doodle 4 Google, ο οποίος πλέον μπήκε στη δεύτερη φάση και σε καλεί να επιλέξεις το αγαπημένο σου doodle, με θέμα «η Ελλάδα μου».

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 26 Φεβρουαρίου 2013 και η υποβολή των doodles έληξε στις 29 Μαρτίου, ενώ συγκεντρώθηκαν 8.200 ζωγραφιές παιδιών από 2.234 σχολεία από όλη την Ελλάδα οι οποίες χωρίστηκαν ανά ηλικιακές ομάδες για την αξιολόγησή τους. Στη συνέχεια, μια επιλεγμένη ομάδα κριτών, διάσημοι εικονογράφοι, συγγραφείς, διευθυντές μουσείων και ηθοποιοί ανέδειξαν τους 60 επιλαχόντες, 15 από κάθε ηλικιακή ομάδα.

H Google ανάρτησε αυτές τις 60 ζωγραφιές σ' αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση και καλεί όλους να ψηφίσουν online τα αγαπημένα τους doodles. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από 15 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου 2013 και κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας θα έχει δικαίωμα να ψηφίσει ένα doodle από κάθε κατηγορία/ηλικιακή ομάδα. Με βάση τα αποτελέσματα της online ψηφοφορίας θα αναδειχθούν οι 4 εθνικοί φιναλίστ, ένας από κάθε ομάδα.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα είναι ένας από τους τέσσερις εθνικούς φιναλίστ και θα επιλεγεί από την Google. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί κατά την τελετή απονομής των βραβείων τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 και το νικητήριο doodle θα εμφανιστεί στην αρχική σελίδα της Google (www.google.gr) στις 14 Μαΐου 2013.

Ο μικρός καλλιτέχνης που θα κερδίσει το διαγωνισμό, θα κερδίσει επίσης ένα Chromebook, ένα Wacom tablet για digital art/drawing, μία μπλούζα με το doodle που έχει σχεδιάσει και ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή, στις 13 Μαΐου 2013. Οι φιναλίστ και τα σχολεία τους θα κερδίσουν πλούσια δώρα για να ανακαλύψουν τον κόσμο της τεχνολογίας.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ,DOODLE,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home