Πιστωτική κάρτα OTE-Cosmote World MasterCard

Σε συνεργασία με τη Eurobank. Υποστηρίζει και ανέπαφες πληρωμές

Deasy @ 18.02.2013
Πιστωτική κάρτα OTE-Cosmote World MasterCard

Την εμπορική διάθεση της πιστωτικής κάρτας OTE-Cosmote World MasterCard ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος ΟΤΕ, προσφέροντας στους συνδρομητές του μοναδικά προνόμια και άμεσα οφέλη με τις αγορές που θα πραγματοποιούν.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας σε κάθε αγορά την κάρτα:

• O συνδρομητής OTE κερδίζει 2% της αξίας των μηνιαίων του αγορών ως έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό ΟΤΕ. Το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για το συνδρομητή της Cosmote.

• Ο συνδρομητής ΟΤΕ & Cosmote κερδίζει το 3% των μηνιαίων του αγορών ως συνολική έκπτωση στους λογαριασμούς των δύο εταιρειών (1,5% των αγορών της κάρτας ως έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό ΟΤΕ και επιπλέον 1,5% σε επόμενο λογαριασμό Cosmote αντίστοιχα). 

Προϋπόθεση και στα δύο παραπάνω αποτελεί οι λογαριασμοί ΟΤΕ ή/και COSMOTE να εξοφλούνται μέσω πάγιας εντολής στην κάρτα.

To συνολικό ποσό έκπτωσης που μπορεί να λάβει κάποιος δεν μπορεί να υπερβαίνει ετησίως τα 1.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα κάρτα ΟΤΕ COSMOTE World MasterCard μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ανέπαφες πληρωμές (υποστηρίζοντας την υπηρεσία Pay Pass της Mastercard) τόσο στα καταστήματα των δύο εταιρειών που υποστηρίζουν αυτόν τον τρόπο πληρωμής όσο βέβαια και στα υπόλοιπα καταστήματα στα οποία κάνουν αγορές και διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, μέσω του Pay Pass δεν είναι απαραίτητη η πληκτρολόγηση PΙΝ για κάθε συναλλαγή μέχρι 25 ευρώ.

Τέλος, με την νέα κάρτα οι κάτοχοι συμμετέχουν και στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Eurobank, Επιστροφή, μέσω του οποίου κερδίζουν πραγματικά ευρώ από τις συναλλαγές τους, τα οποία και μπορούν  στη συνέχεια να εξαργυρώσουν πληρώνοντας λιγότερο ή καθόλου σε επόμενες αγορές τους σε 4.500 επιχειρήσεις.

Eurobank,MASTERCARD,ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ,OTE,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home