Η Asus φέρνει το Leap Motion

Μέσα στο 2013 τα πρώτα μοντέλα ηλεκτρονικών υπολογιστών με δυνατότητα χειρισμού από απόσταση.

Deasy @ 03.01.2013
Η Asus φέρνει το Leap Motion

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από τότε που ο Γρηγόρης έγραφε ότι το Leap Motion θα είναι η συσκευή του 2013 και οι εξελίξεις πιθανόν να τον δικαιώσουν πολύ νωρίτερα από όσο και ο ίδιος θα περίμενε, καθώς σήμερα η Asus γίνεται ο πρώτος μεγάλος κατασκευαστής που υπογράφει συνεργασία με την ομώνυμη εταιρεία για την ενσωμάτωση της λύσης αυτής στα μοντέλα των ηλεκτρονικών υπολογιστών της. Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις η Asus θα προσφέρει τη συγκεκριμένη λύση μέσα στο 2013 στα ακριβότερα μοντέλα των φορητών υπολογιστών της αλλά και στη σειρά των all in one PCs.

Η λύση της Leap Motion προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου του περιβάλλοντος ενός PC από απόσταση με την κίνηση του σώματος, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι είναι τόσο προηγμένη ώστε να είναι σε θέση να αναγνωρίζει κινήσεις ακόμα και μικρότερες από το κεφάλι μίας καρφίτσας χωρίς καμία καθυστέρηση, με τη γωνία χειρισμού να αγγίζει μέχρι και τις 150 μοίρες.

Εκτός από αυτήν την σημαντική ανακοίνωση, η Leap Motion έκανε γνωστό σήμερα ότι έλαβε νέα χρηματοδότηση από επενδυτές, ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

NOTEBOOKS,ALL IN ONE PC,LEAP MOTION,ASUS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home