Οι Έλληνες διαχειρίζονται καλύτερα τη ζωή τους με το Internet

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η έρευνα Mediascope

Deasy @ 26.06.2012
Οι Έλληνες διαχειρίζονται καλύτερα τη ζωή τους με το Internet

Σε μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο νομίζουμε φαίνεται πως έχει επηρεάσει τη ζωή των Ελλήνων και τη σχέση τους με τα brands το Διαδίκτυο, σύμφωνα, τουλάχιστον, με όσα αναφέρει η πανευρωπαϊκή έρευνα Mediascope Europe, η οποία διεξήχθη για πρώτη φορά φέτος και στη χώρα μας από το IAB Europe και το IAB Hellas.

Συγκεκριμένα, ένα 83% των χρηστών δηλώνει πως το Internet τους βοηθά να διαχειριστούν γενικότερα τη ζωή τους καλύτερα, με το 26% να τους βοηθά να διαχειρίζονται καλύτερα τα οικονομικά τους. Παράλληλα, το 62% δηλώνει πως το Internet τους βοηθά να επιλέγουν καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, και ειδικότερα πακέτα διακοπών και ταξίδια, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά/gadgets.

Το 33% των χρηστών επισκέπτεται συχνά τα sites των αγαπημένων τους brands, το 27% δηλώνει πως είναι πιθανότερο να αγοράσει προϊόν από brand που ακολουθεί online. Το 51% των χρηστών είναι θετικό στο να μάθει περισσότερα σχετικά με προϊόντα που διαφημίζονται online, ενώ το 46% δηλώνει πως ο τρόπος με τον οποίο διαφημίζεται ενα brand στο Internet επηρρεάζει την άποψή τους για το brand.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home