Νέα Διοικούσα Επιτροπή για το IAB Hellas

Deasy @ 06.06.2012
Νέα Διοικούσα Επιτροπή για το IAB Hellas

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012, η νέα Διοικούσα Επιτροπή του IAB Hellas, η οποία αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου 2012. Η σύνθεση της διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος ο κ. Marco Struecker (Antenna Internet),

Αντιπρόεδρος ο κ. Γιώργος Ζαλοκώστας (Unilever)

Γενική Γραμματέας η κα. Ξένια Κούρτογλου (Focus Bari)

Ειδικος Γραμματέας ο κ. Νίκος Πρεβεδουράκης (ΙΝΚΑΜ)

Ταμίας ο κ. Γιώργος Μαρμαροκόπος (Mediabrands)

Μέλη, οι κ.κ.

Κων/νος Θεοτοκάς (Atcom)

Κων/νος Καμάρας (24 Media)

Κων/νος Πάικος (Eurobank EFG)

Σπύρος Παπαγεωργίου (Adweb)

Το ΙΑΒ Hellas (Interactive Advertising Bureau – Οργανισμός Διαδραστικής Επικοινωνίας) ιδρύθηκε το 2001 και από τότε αποτελεί τον κλαδικό φορέα των εταιρειών που ασχολούνται με όλες τις μορφές ψηφιακού και διαδραστικού marketing.

Αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου που έχει καθιερωθεί ως το αρμόδιο για τη διάδοση και υιοθέτηση της ψηφιακής πλατφόρμας στο χώρο της εμπορικής επικοινωνίας, με το οποίο μοιράζεται γνώση και εμπειρία, και είναι ενεργό μέλος του IAB Europe.

Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 80 μέλη, περιλμβάνοντας εταιρείες από όλους τους τομείς της digital & interactive αγοράς, ήτοι διαφημιζόμενους, traditional & digital agencies, media shops και άλλους ενδιάμεσους στην αλυσίδα (ad networks), online media που δέχονται διαφήμιση αλλά και τρίτους στην αλυσίδα του digital advertising, όπως παρόχους τεχνολογίας (ISP’s, Ad Servers, Mobile Marketing, Digital Signage) και εταιρείες ερευνών.

IAB,DIGITAL MARKETING,IAB,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home