1.000.000 χρήστες

Το λογισμικό βιντεοκλήσεων Logitech Vid δείχνει ξεκάθαρα πόσο πιο δημοφιλής γίνεται η βιντεοκλήση, όταν απλοποιηθεί η όλη διαδικασία.

Deasy @ 02.09.2009

Τρείς μήνες μετά την παρουσίαση του δωρεάν εξειδικευμένου λογισμικού για εύκολες και γρήγορες βιντεοκλήσεις Logitech Vid και ήδη η ανταπόκριση του κοινού είναι εντυπωσιακή με ένα εκατομμύριο καταγεγραμμένους χρήστες να έχουν δημιουργήσει λογαριασμό. Το λογισμικό Vid απλοποιεί αποφασιστικά την διαδικασία της βιντεοκλήσης προσφέροντας μια βελτιστοποιημένη διαδικασία ρύθμισης και ένα πολύ έξυπνο και απλό interface. Στην πράξη, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το Vid με λιγότερα από τα μισά βήματα, από ότι απαιτούν τα πιο γνωστά προγράμματα messaging.

Το Vid είναι η τελευταία καινοτομία της Logitech στις τεχνολογίες βιντεοκλήσης και δείχνει την προσήλωση της εταιρίας στο να πετύχει την ιδανική επικοινωνία των χρηστών μέσω εικόνας, είτε είναι συγγενείς, φίλοι ή συνεργάτες. Οι καινοτομίες της Logitech στο συγκεκριμένο χώρο είναι συνεχείς και στις πιο πρόσφατες περιλαμβάνεται η δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε υψηλή ανάλυση στα 720p, από τις νέες webcams, τη Logitech Webcam C600, τη Logitech® Webcam Pro 9000 και τη Logitech Webcam C905, η οποία διαθέτει επίσης φακό Carl Zeiss με αυτόματη εστίαση.

Το Vid, που διατίθεται με την υποστήριξη του δικτύου Logitech SightSpeed, είναι μια αξιόπιστη λύση για βιντεοεπικοινωνία υψηλής ποιότητας. Το λογισμικό είναι συμβατό τόσο με PC όσο και με Mac υπολογιστές, ενώ λειτουργεί με κάθε είδους webcam, είτε αυτόνομη συσκευή, ή ενσωματωμένη π.χ. σε κάποια οθόνη ή laptop. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για κατέβασμα από την ιστοσελίδα www.logitech.com/Vid .

WEBCAM,HIGH DEFINITION,LOGITECH,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home