Επανέρχονται οι πολιτικές διαφημίσεις στο Twitter

Deasy @ 04.01.2023
Επανέρχονται οι πολιτικές διαφημίσεις στο Twitter

Τέσσερα χρόνια μετά την απαγόρευση προβολής των πολιτικών διαφημίσεων στην πλατφόρμα του το Twitter κάνει στροφή 180 μοιρών, μια κίνηση που έχει ως σαφή στόχο την αύξηση εσόδων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πλατφόρμα θα επιτρέψει την επανεμφάνιση διαφημίσεων συγκεκριμένου σκοπού από ομάδες και εκλεγμένους αξιωματούχους, ενώ σε δεύτερη φάση θα επιτραπούν και άλλου είδους πολιτικές διαφημίσεις.

 

Σε νέο μήνυμά του μέσω του επίσημου λογαριασμού, το Twitter έκανε γνωστό ότι θα ξεκινήσει τη διαδικασία ευθυγράμμισης της διαφημιστικής του πολιτικής με αυτήν της τηλεόρασης και άλλων μέσων ενημέρωσης.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το Twitter είχε διακόψει την εμφάνιση πολιτικών διαφημίσεων το 2019 μετά από την έντονη κριτική που είχε δεχθεί (τόσο το Twitter όσο και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) για τη διάδοση της παραπληροφόρησης σε διάφορες εκλογικές διαδικασίες.

Από τότε μέχρι σήμερα το Twitter επέτρεπε μόνο πολιτικές διαφημίσεις συγκεκριμένου σκοπού, χωρίς όμως να επιτρέπει τη στόχευση συγκεκριμένων ομάδων χρηστών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home