Επίσημα Nova το όνομα της εταιρείας που προκύπτει από τη συγχώνευση Wind-Nova

Deasy @ 19.07.2022
Επίσημα Nova το όνομα της εταιρείας που προκύπτει από τη συγχώνευση Wind-Nova

Nova θα είναι το όνομα της νέας εταιρικής οντότητας που θα προκύψει με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης της Nova και της Wind Ελλάς, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο εταιρείες.

Το τεχνικά και λειτουργικά απαιτητικό έργο της συγχώνευσης αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Έχοντας ήδη ενοποιηθεί κάτω από μια κοινή διοικητική ομάδα, η υλοποίηση της συγχώνευσης συνεχίζεται με βάση τον αρχικό προγραμματισμό.

Με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης η νέα εταιρική οντότητα, υπό το όνομα Nova, θα αποτελέσει τον δεύτερο μεγαλύτερο πάροχο σταθερής και συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, καθώς και ηγετική δύναμη στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Η νέα εποχή για τη Νova θα κορυφωθεί μέσα από ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσα στα επόμενα χρόνια. Το επενδυτικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (Fiber to the Home) και την πανελλαδική κάλυψη του δικτύου 5G.

Στην επίσημη ανακοίνωση οι δύο εταιρείες υπόσχονται ότι η Nova θα προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, με απόλυτα πελατοκεντρική φιλοσοφία, δρώντας καταλυτικά στην σταθερή και κινητή τηλεφωνία και αναβαθμίζοντας την τηλεοπτική εμπειρία των πελατών της μέσω του περιεχομένου της EON.

NOVA,ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home