Ακυρώθηκε η φετινή έκθεση videogaming Ε3

Ακυρώθηκε η φετινή έκθεση videogaming Ε3

Στην ακύρωση της φετινής έκθεσης Ε3 προχώρησε η Entertainment Software Association, που τη διοργανώνει κάθε χρόνο. Μια απόφαση που προκαλεί σίγουρα έκπληξη και δημιουργεί σύννεφα για το μέλλον της έκθεσης στα επόμενα χρόνια, παρά το γεγονός ότι η ESA μιλάει για επιστροφή της το 2023.

Η έκθεση Ε3, η μεγαλύτερη έκθεση στο χώρου του videogaming, δέχθηκε σημαντικά πλήγματα από την πανδημία, η οποία συνετέλεσε στην ακύρωση της διοργάνωσης του 2020, ενώ το 2021 το event πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά ψηφιακά, με την Entertainment Software Association να φιλοδοξεί φέτος να επιστρέφει στο φυσικό της χώρο στο Λος Άντζελες. Αντίθετα με τις προσδοκίες, φέτος τελικά δεν θα έχουμε ούτε φυσικό, ούτε ψηφιακό event, χωρίς πολλές-πολλές εξηγήσεις. Η ESA κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της ότι θα εργαστεί όλο το επόμενο διάστημα για να επιστρέψει πιο δυναμικά την επόμενη χρονιά.

Πάντως, τα σημάδια για την Ε3 δεν ήταν καλά και τα τελευταία χρόνια πριν την πανδημία, καθώς εταιρείες, όπως η Sony, η Activision Blizzard, η ΕΑ και άλλες δεν συμμετείχαν στην τελευταία κανονική διοργάνωση το 2019.

E3 2022,GAMING,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home