Ο Τραμπ φτιάχνει κοινωνικό δίκτυο!

Ο Τραμπ φτιάχνει κοινωνικό δίκτυο!

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει ένα δικό του κοινωνικό δίκτυο που θα έχει το όνομα "Truth Social".

Όπως ανέφερε, το νέο του δημιούργημα θα ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στην τυραννία των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας, καθώς όπως φαίνεται ακόμα δεν έχει χωνέψει το γεγονός ότι είδε τους λογαριασμούς του στο Twitter, το Facebookτ, το Instagram και το Snapchat να καταλήγουν στην ανακύκλωση και το ψυγείο μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως τη λειτουργία του κοινωνικού δικτύου θα αναλάβει η εταιρεία του Trump Media & Technology Group (TMTG), η οποία αναμένεται να μπει στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Η αποτίμηση της εταιρείας σήμερα προσδιορίζεται στα 875 εκατ. δολάρια σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος ο Τραμπ.

Οι οπαδοί του πρώην ενοίκου του Λευκού Οίκου είναι γεγονός πως τριγυρνάνε στα κοινωνικά δίκτυα σαν τις άδικε κατάρες, καθώς το ίνδαλμά τους είναι εξόριστο. Πολλοί μαζεύονται και λένε τον καημό τους (διανθισμένο με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας), ενώ κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που προσπαθούν να τους συσπειρώσουν, χωρίς όμως να κατορθώνουν να αποκτήσουν ιδιαίτερη δυναμική. Αν το Truth Social θα τα καταφέρει μένει βέβαια να το δούμε, αλλά δεν θα ποντάραμε και πάρα πολλά...

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ,ΗΠΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home